nexus13 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Realno bih ocekivao..."trazili su da pomognem.."
loser Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Miha nama jedino može da pomogne ako se eventualno uvede leteća izmena i u fudbalu pa da ulazi da puca slobodnjake :)
Milosh76 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 (edited) - Odlučio sam da ne idem pošto imam mnogo posla u Beogradu. Mislim da bi bilo malo neozbiljno da odsustvujem deset dana zbog dve prijateljske utakmice. Bliži nam se sednica Izvršnog odbora, imamo sastanke sa potencijalnim sponzorima, a došli su nam i investitori iz Nemačke. Lepo bi bilo da vidim Meksiko, ali u sledećem mandatu sigurno ću ga posetiti - rekao je Karadžić sa osmehom. Edited November 10, 2011 by Milosh76
katamaran Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 (edited) - Odlučio sam da ne idem pošto imam mnogo posla u Beogradu. Mislim da bi bilo malo neozbiljno da odsustvujem deset dana zbog dve prijateljske utakmice. Bliži nam se sednica Izvršnog odbora, imamo sastanke sa potencijalnim sponzorima, a došli su nam i investitori iz Nemačke. Lepo bi bilo da vidim Meksiko, ali u sledećem mandatu sigurno ću ga posetiti - rekao je Karadžić sa osmehom. Cenim da su sanse da Tole ne bude reizabran manje od 2%potpredsednik koji mu je pomogao da bude izabran sedi u zatvoruza Evropsko smo izduvaliklubovi se posteno izbrukali u EvropiAnticu treba da plate nekoliko miliona evraliga nikad regularnijaA Tole nikad jaci Edited November 10, 2011 by katamaran
tkd7334 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 mrđa pogled WTF!Sto, pecnuo se malo covek, valja da se proba gde god se ode :)
John Coltrane Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Deca U19 dobili Izrael i prvi su sa 4boda iz 2 tekme, za 2 dana igramo sa Cheskom.
Mr.Mxyzptlk Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 u koliko sati se igra ovo po nasem? 3 ujutru?
Nikodije Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 u koliko sati se igra ovo po nasem? 3 ujutru?Da neces mozda da gledas? I sa strepnjom u 15 do 5 cekas da Cure bunkerica ubaci poslednje pulene Ranka Stojica ne bi li smanjio rezultat.
tsva Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Meksikanci ne znaju cestito ni protivnickoj himni da zvizde
Recommended Posts