Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

djoric-milovan.jpg
:wub: Realno bih ocekivao..."trazili su da pomognem.."
  • Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Miha nama jedino može da pomogne ako se eventualno uvede leteća izmena i u fudbalu pa da ulazi da puca slobodnjake :)

- Odlučio sam da ne idem pošto imam mnogo posla u Beogradu. Mislim da bi bilo malo neozbiljno da odsustvujem deset dana zbog dve prijateljske utakmice. Bliži nam se sednica Izvršnog odbora, imamo sastanke sa potencijalnim sponzorima, a došli su nam i investitori iz Nemačke. Lepo bi bilo da vidim Meksiko, ali u sledećem mandatu sigurno ću ga posetiti - rekao je Karadžić sa osmehom. :Hail:

Edited by Milosh76

13209285656269.jpgmrđa :lol: pogled WTF!
- Odlučio sam da ne idem pošto imam mnogo posla u Beogradu. Mislim da bi bilo malo neozbiljno da odsustvujem deset dana zbog dve prijateljske utakmice. Bliži nam se sednica Izvršnog odbora, imamo sastanke sa potencijalnim sponzorima, a došli su nam i investitori iz Nemačke. Lepo bi bilo da vidim Meksiko, ali u sledećem mandatu sigurno ću ga posetiti - rekao je Karadžić sa osmehom. :Hail:
Cenim da su sanse da Tole ne bude reizabran manje od 2%potpredsednik koji mu je pomogao da bude izabran sedi u zatvoruza Evropsko smo izduvaliklubovi se posteno izbrukali u EvropiAnticu treba da plate nekoliko miliona evraliga nikad regularnijaA Tole nikad jaci :Hail:

Edited by katamaran

mrđa :lol: pogled WTF!
Sto, pecnuo se malo covek, valja da se proba gde god se ode :)

Deca U19 dobili Izrael i prvi su sa 4boda iz 2 tekme, za 2 dana igramo sa Cheskom.

u koliko sati se igra ovo po nasem? 3 ujutru?

u koliko sati se igra ovo po nasem? 3 ujutru?
Da neces mozda da gledas? I sa strepnjom u 15 do 5 cekas da Cure bunkerica ubaci poslednje pulene Ranka Stojica ne bi li smanjio rezultat.

Meksikanci ne znaju cestito ni protivnickoj himni da zvizde :lol:

a-u! O_O

:isuse::lol:

Mustafi je dugo trebalo :lol:

zabi ga cicarito