Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

ja bih probao miljkovica, njegovi dometi su nesagledivi. generalno, cela ta odbrana srpskog murinja™ je krs, osim malog nastasica. muka mi je o takozvanog podmladjivanja repke. jedva cekam da vidica i stankovica i definitivno zamene mladi i poletni fejsa i rajkovic. :ph34r:

Edited by Psihodelija
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

i moj glas ide miljkovicu... kad smo vec cirkus gutac vatre i klovn ce dobro da nam dodju.

Posted

ako je istina sto se pise da je Tole pozvao Rnica :Hail: :Hail: :Hail: u stilu ko vas bre jebe nisa mi ne mozete

Posted
u stilu ko vas bre jebe nisa mi ne mozete
zar nije u tom fazonu bio kad je zvao vilotića?
Posted

ne Vilotic je u stilu Fejse, Petrovica, Tomica, Volkova itd...Rnic je nesto posebno

Posted

kurac. odgovorno tvrdim da je rnic bolji igrac od vilotica.

Posted

Sad ga i ti pretera. Vilotic je njeznik na dvokotacu ali je za Rnu klasa.

Posted
ne Vilotic je u stilu Fejse, Petrovica, Tomica, Volkova itd...Rnic je nesto posebno
da, dobro je da nisi subjektivan, verovatno ti je pera šimširpašić iz donje lapavice u rangu fejse i ostalih partizanovih igrača...
Posted

gde je to vilotic pokazao da je klasa za rnu?

Posted
kurac. odgovorno tvrdim da je rnic bolji igrac od vilotica.
naravno da je bolji, problem je što to i nije neko dostignuće. ja ne mogu sad da se setim da li je zveda ikad imala tako lošeg štopera? jebeni tutorić je bolji od njega.
Posted

ma kakvo crno dostignuce. rnic je poluretardirani fudbaler.

Posted
da, dobro je da nisi subjektivan, verovatno ti je pera šimširpašić iz donje lapavice u rangu fejse i ostalih partizanovih igrača...
Nisam mislio na kvalitet nego na nacin guranja al ajde ako hoces i kvalitet, moze i kvalitet. Niko od navedenih nema pojma i ne bi smeo da prismrdi reprezentaciji.Sreca pa ti nisi subjektivan jer da jesi slepo bi verovao da neko iz ekipe koju je rutinski oprao poluprofesionalni Shamrock Rovers treba da igra za bilo ciju reprezentaciju.
Posted
Nisam mislio na kvalitet nego na nacin guranja
pa više treba gurati vilotića nego rnića, tek sad mi nisi jasan. što se tiče kvaliteta, naravno da niko od njih ne treba da igra za repku.