Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
Ujebo "nas" ali osigurao bio sebe da se muva dole dok ga ovde traze, hahaha
Silno mu je to pomoglo jel da?
  • Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1675

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted (edited)

Volkov ipak odlucio nece da igra za CG.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Пукла тиква између Ђорића и Дулета Савића :o My link

Posted
Kako je moguće da se zloupotrebljava jedan fudbalski organ?- Ne, neću da polemišem sa ljudima prošlosti, ljudima loših namera, koje je odavno pregazilo vreme – rekao je Dušan Savić.
:jerry:Doooleta za Toleta! Shvatio je da je je Riselje covek proslosti!
Posted

prosto ne znam kojoj strani da se priklonim... dodjem u situaciju kao kao gledam dobru utakmicu i pozelim produzetke i penale da bi sto duze trajala... NAPRED I JEDAN I DRUGI!

Posted
prosto ne znam kojoj strani da se priklonim... dodjem u situaciju kao kao gledam dobru utakmicu i pozelim produzetke i penale da bi sto duze trajala... NAPRED I JEDAN I DRUGI!
Jbt, pa Doole nije Riseljeu i Tolu ni do kolena. Osim sto je budalina i sto se eksponira politicki, on jos nije stigao nista da upropasti. Dok ova dvojica mogu da naprave 1 kompetishn na temu "Pravim sranja, al me boli patka". Treba dati sanse i Dooletu da zasere, znas kakav je on uvek bio - kad se nadje u prilici, onje uvek iskoristi ;)
Posted

Jel Dule Savić ikada trenirao neki tim?

Posted
U ovom slucaju navijam za penzionera.
+ 1000000000000
Posted (edited)
Ne, on ti je vise, onako, pametnjakovic svih struka. Zna da popravi kola, da glumi, razume se u politiku... Nece on da bude na tom nivou, trener, pih. On moze samo da bude direktor trenerske skole <_< Edited by minka
Posted
Jbt, pa Doole nije Riseljeu i Tolu ni do kolena. Osim sto je budalina i sto se eksponira politicki, on jos nije stigao nista da upropasti. Dok ova dvojica mogu da naprave 1 kompetishn na temu "Pravim sranja, al me boli patka". Treba dati sanse i Dooletu da zasere, znas kakav je on uvek bio - kad se nadje u prilici, onje uvek iskoristi ;)
stojiali opet moras da priznas da je nevidjeni talenat... mozda je bas on the chosen one... koji ce da spusti zavesu u prljavom kazalistu.
Posted
Ne, on je obican cinovnik.
Posted
Ne, on je obican cinovnik.
... nekako nije fora kada je tačno. :(
Posted
stojiali opet moras da priznas da je nevidjeni talenat... mozda je bas on the chosen one... koji ce da spusti zavesu u prljavom kazalistu.
Zato i navijam za njega - Tolo, Bata Djora Riselje, Babaroga i bratija su se pokazali zesce neposobni da zavrse celu stvar.Doooleeee Savic!