ParaPsycho Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=fDls9KTGSug repka mozda nije, al se bend usviro samo tako
Calavera Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 "Sport": Brkić otpada sa spiskaSelektor Srbije Radomir Antić u utorak će objaviti konačni spisak za Mundijal sa koga će otpasti golman Vojvodine Željko Brkić, piše „Sport“.Kako sportski dnevnik saznaje, posle nekoliko dana razmišljanja u kampu u Leogangu, Antić je u ponedeljak uveče doneo konačnu odluku koju trojicu golmana vodi na SP.Na konačnom spisku će s tako naći Vladimir Stojković (Vigan), Anđelo Đuričić (Leirija) i Bojan Isailović (Zaglebje).Mladi golman Vojvodine predstavlja perspektivu za nacionalni tim. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije, dok za najbolji tim ima dva nastupa, protiv Alžira i protiv Japana.Mesto u startnoj postavi je gotovo zagarantovano za Vladimira Stojkovića koji je već dve godine standardan na golu ’orlova’.Očekuje se da Stojković bude na golu na preostale dve kontrolne utakmice pred početak Svetskog Prvenstva, protiv Poljske i Kameruna.
Milogled Bluff Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Da li je ikada neka iole ozbiljna reprezentacija imala gore golmane?
pbg12345 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Da li je ikada neka iole ozbiljna reprezentacija imala gore golmane?Hrvatska '98 :DCudna su golmani sorta, ne bi me iznenadilo da Stojkovic zablista kad bude najteze, a o kvalitetima ostale dvojice ne znam skoro nista
Milosh76 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Pa samo Spanija ima sva tri vrhunska golmana i potpuno je svejedno ko ce braniti. Ostali uglavnom imaju jednog i dve losije za mene.
TheBigFlegma Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Da li je ikada neka iole ozbiljna reprezentacija imala gore golmane?Nemačka '98., Engleska od povlačenja Šiltona, Portugal.
Milogled Bluff Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Pa nije valjda da su Kan, Leman, Kepke, Simen, Robinson, pa i Ladic i Rikardo losiji od Stojkovica?
TheBigFlegma Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Pa nije valjda da su Kan, Leman, Kepke, Simen, Robinson, pa i Ladic i Rikardo losiji od Stojkovica?Za Nemačku '98. je branio samo Kepke, ovi ostali posle njega. Za ove ostale, pitaj youtube, naći ćeš vrlo zanimljive stvari.
Milogled Bluff Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Pa dobro, za Ladica i Rikarda znam da su rupetine i bez jucuba, ali, dozvolite, 1 Stojkovic Vladimir...
beeva Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Simen..kakav je to car bio, finale KPKA 95te Arsenal Saragosa i prima gol sa 40 metara brat bratu, plus onaj Ronaldinjov protiv Brazila..
Filipenko Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Simen..kakav je to car bio, finale KPKA 95te Arsenal Saragosa i prima gol sa 40 metara brat bratu, plus onaj Ronaldinjov protiv Brazila..Bilo je i više od 40 metara. Skroz desno, skoro uz aut liniju, par metara unutar njegove polovine. Ima tu brat bratu 50-55 metara od gola.
beeva Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Bilo je i više od 40 metara. Skroz desno, skoro uz aut liniju, par metara unutar njegove polovine. Ima tu brat bratu 50-55 metara od gola.evo gahttp://www.youtube.com/watch?v=nId8JEcV71Y
Timmy Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Definitivno otpao Brkic.Ja se nadam da nasa odbrana nece ostavljati mnogo posla golmanima
Кристофер Лумумбо Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 (edited) ovo ispada da su skoro svi koji su snimili reklamu za mivela vodu otpali. :D dabogda snimio reklamu za mivela vodu Edited June 1, 2010 by kojot
Recommended Posts