Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted (edited)
Cika Crni za selektora :lol: * Ima li Partizan predlog za novog selektora?- Vidim da neki pominju strane trenere. Ja nemam ništa protiv ako će doći Kapelo ili Murinjo, u protivnom sam za naše stručnjake. Ja glasam za Vladimira Vermezovića. On se uklapa u potreban profil: dovoljno je iskusan, a opet mlad, ambiciozan je, moderan i prati trendove.by Djura the TaylorTo je ono sto nam treba - fensi selektor. Edited by Milosh76
Posted

Pravda za Jesu. Ako ne moze 1 Ziva, dajte Miodraga.

Posted

On ne bi priznao pobjedu Estonije protiv Iraca. Mislim da bi 'ladno doveo ekipu na utakmicu Estonija-Irska i izveo na teren, smatrajući da ustvari naši treba da igraju tu utakmicu.Takav nam čovjek treba, sa stavom, Orao (iz profila) a ne Golub.

Posted
- Želeo bih da se zahvalim Vladimiru Petroviću na svemu što je učinio u prethodnih godinu dana. Ako ćemo da budemo realni, onda moramo da se podsetimo trenutka u kojem je pristao da bude selektor, da preuzme veliku odgovornosti i prihvati se teškog posla. Bila je to najteža moguća situacija. Uspeli smo da se nosimo sa svim problemima, da dođemo na korak od puta u Poljsku i Ukrajinu, ali nije nam se dalo da napravimo taj korak - rekao je Ivanović.
http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/182415/Ivanović%3A+Pižon+je+digao+Srbiju+iz+pepela.html:)
Posted

To je taj engleski fer plej i korektan odnos koji nam Bane demonstrira :) Pod pretpostavkom da nije blesav stvarno to da misli.

Posted

Želim im svima još jednog Pižona, ili nekog Kosanovića, Ješića, Bekvalca ili tako negog mediokriteta koji će preuzeti reprezenzaciju u vrlo složenim momentima za naš fudbal.

Posted

Bane istice kandidaturu za kapitena repke

Posted
Bane istice kandidaturu za kapitena najvećeg retarda repke
Posted

Чеду Ђоинчевића за селектора!

Posted
Чеду Ђоинчевића за селектора!
HL i ja potpisujemo!