casperbgd Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ne znam zezaš li se ili ne, ali provereno - veče posle Italije u kući fudbala, litre piva /nekoliko kartona limenki/ otišlo u pravcu soba da se proslavi neporaz od Italije. Izvor: ortak koji radi u kući fudbala. Nemoj neko da mi reč kaže po pitanju validnosti informacija, nisam ja kriv što imam frends on haj plejses.Zezam se, ali sam i ja nacuo da je bilo slavljenja istorijskog uspeha protiv Italije. Tu sam informaciju cuo na dan utakmice protiv Slovenije. Neka piju, bitno da je atmosfera odlicna i da su raspolozeni da popiju i ne pobiju se medju sobom!
henrik larsson Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 +1Ja uvek volim da proslavim, popijem i ne pobijem se među sobom, što ne bi i oni.
minka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Siguran sam da je uzrok poraza protiv slovenije to sto su popili po 2-3 piva posle Italije. Nema to veze sa Pizonom i njegovim trenrskim umecem. A tek Tolo, on je bre sve to uradio cista srca, verujuci u tu decu. Eno, bilo to na radio Fokusu...
nemoderisani Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nije 2-3 piva uzrok poraza protiv Slovenije, ali je pokazatelj jadnog luzerskog mentaliteta gde tim slavi remi sa nemotivisanom i nekompletnom Italijom, a posao još nije gotov.
hazard Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Slavilo se bre jer je pizon planirao da bude nereseno, dakle sve je islo po planu, zato i slavlje. Da su pobedili, ne bi slavili, jer bi plan bio poremecen.
minka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Pa vidi, ja da sam jedan stoper koji nije ni medju 50 u PL, ili jedan raspali kapiten koji u repki nikad nista nije pokazao, i ja bih slavio areseno™ protiv zabarijane. Jos kad znam da mi je Pizon trener (dobro nisu doveli striptizete i magarca)...
assignment Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nije 2-3 piva uzrok poraza protiv Slovenije, ali je pokazatelj jadnog luzerskog mentaliteta gde tim slavi remi sa nemotivisanom i nekompletnom Italijom, a posao još nije gotov.Ma nisu slavili bre sta ti je, pa ne slave oni sa 2-3 piva, haha, to je bilo cisto opustanje, nije ih to sprecilo igrati bolje, hehe
Delija67 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nama je remi protiv Italije rezultatski vredeo isto kao i poraz od 6:0
casperbgd Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Nama je remi protiv Italije rezultatski vredeo isto kao i poraz od 6:0Sta znam. Rezultatski bi nam verovatno vise vredelo tih 6-0, nek trpaju sto jace mogu, dok i obicni menadzerski paraziti ne budu poceli da odbijaju poziv u reprezentaciju kao najvecu mogucu sramotu u svojoj karijeri.
Bright Billy Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Kadu, koji je rođen pre 25 godina u brazilskom gradiću Andradina, u državi Sao Paolo, došao je na Balkan u leto 2007, kada je iz Porto Alegrea prešao u crnogorsku Zetu. Posle dve sezone u Golubovcima, 25. juna 2009, potpisao je za Zvezdu i od tada bez prekida živi u Srbiji. S obzirom na to da je 28 meseci nastanjen u našoj zemlji, Kadu prema slovu zakona može da bude upisan u Knjigu državljana narednog leta, osim ako državni organi još jednom ne naprave „sportski presedan“ i nekoliko meseci ranije izađu u susret Crvenoj zvezdi.- Predao sam papire i čekam. Rečeno mi je da treba da prođe još mesec dana dok ne bude završena procedura. U ovom momentu ne razmišljam o tako dalekoj budućnosti, već samo o narednoj utakmici - istakao je Kadu.- Tačno je da se stručne službe u Crvenoj zvezdi bave pitanjem Kaduovog državljanstva. Verujemo da će zahtev uskoro ući u proceduru i da će naš fudbaler dobiti srpski pasoš - potvrdio je sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić.
Mil@n Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Koje pivo je bilo u pitanju?Jelen Fresh. Pižon udario disciplinu!
Dr Arslanagić Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 raspisalo izbore i promovisalo bivšeg stamenog centarfora OFKe u v.d. selektora...
Milosh76 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Jelen Fresh. Pižon udario disciplinu!Jel to ono "navijaci se pitaju ZASTO?" ?
Recommended Posts