Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Tole pusten niz vodu, kao sto je Terzic bio pusten, pa ga zamenio Tole. Ne zanosite se, nikad FSS nece voditi normalan covek.

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted (edited)

Ja sam cuo da ce novi predsednik FSS biti Pizon i da je zato otisao.

Edited by Kayser
Posted
Ja sam cuo da ce novi predsednik FSS biti Pizon i da je zato otisao.
Posted
Ja sam cuo da ce novi predsednik FSS jebati Pizona i da je zato otisao.
+1
Posted
Tole pusten niz vodu, kao sto je Terzic bio pusten, pa ga zamenio Tole. Ne zanosite se, nikad nijednu bitnu instituciju u Srbiji nece voditi normalan covek.
Posted
"Pokušavam doći do predsednika FSS-a Tomislava Karadžića, da razgovaram s njim i prenesem mu svoja iskustva, kao savetnik ili nešto slično. Tu sam da pomognem, ali ne bih radio džabe, jer imam penziju od svega 20.000 dinara", kaže Limeni.
:D
Posted

po svim parametrima ispunjava zadate kriterijume za novog selektora... treba ga ispostovati.

Posted

Ivana Bogdanova za predsednika FSS.

Posted (edited)
Gulit zeli da bude selektor Srbije!Ukoliko bi Vam FSS ponudio mesto selektora, da li bisteje prihvatili?- Da, bio bih veoma zainteresovan za mesto selektora vaše zemlje. Srbi su izuzetno talentovani fudbaleri i bilo bi mi zadovoljstvo da radim s njima. Ozbiljno bih razmotrio ponudu.Na redu je da se izjasni... Mateus. Edited by Milosh76
Posted
Na redu je da se izjasni... Mateus.
Pa da... Juče se i Nataša Bekvalac nudila u Blicu(ne baš njemu, više onako, svima), pa bi mogao dve muve jednim udarcem... A i mogao bi da čuje koji savet i od budućeg tasta... Taman bi se uklopilo...
Posted

Cuo sam da ce Prosinecki biti novi predsednik FSS, ali nije moje o tome da pricam.

Posted

uuuuuuuuuuuuu shou na rtsu :D golac, gorcin, ivan ergic kod ace stop

Posted

treba sutra da naprave tv debatu u kojoj zonpi komentarise usrane serije koje gorcin snima... to bi bila demokratija, ovo je pisanje na dupe.

Posted

Шта зборе, пренесите за нас којима је РТС недоступан.