Tastatura Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Sto da zove Sulejmanija, ionako je u dobroj formi... :lol:
hazard Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Covece, kako taj covek krnji sopstveni ugled.Ugled? Koji ugled? Zelis reci da je Pizonu nesto ostalo od ugleda? Taj ugledn nije imao na pocetku cele ove reprezentativne ujdurme, a kamoli sad.
radisa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Vilota je tu da vodi računa o taktici i da crta po tabli, što se čudite... Pa mora neko u repki i to da radi...
gervasius twinkleminkleson Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Pozvan i Ljajic, koji ove sezone mislim da nijednom nije bio ni na klupi u svom klubu. Milivojevic, Simic, ko su ti?Vilotic Edited September 29, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Feindouno Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Znam da blasfemisem ali realno je i daleko od reprezentativne forme. Vidic isto, cemu to? Mrdja je isto diskutabilan. Znam da nemamo bolje ali na tom spisku ima jedno 10 igraca koji ili numu ili ne mogu.
borris_ Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 realno, ni tomovic, rajkovic a ni bisevac ne bi trebalo da se spominju u kontekstu reprezentacije.Stvarno ne shvatam zasto toliko potcjenjujete Bisevca. Znam da je ostao u losem sjecanju kod dosta forumasa radi one evro utakmice.Covjek godinama igra odlicno u fr prventsvu i sigurno je medju pet najboljih stopera u ligi. Kao stranac bio je kapiten valencienne-a i sada kada je dosao u Pariz odlicno se uklopio (najbolji defanzivac PSG-a po opstim ocjenama).Tacno je da srbija ima jednog vanserijskog stopera i jednog koji bi to uskoro mogao postati ali p meni je Bisevac odma iza njih i davno je zasluzio poziv u reprezentaciju.
borris_ Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Pozvan i Ljajic, koji ove sezone mislim da nijednom nije bio ni na klupi u svom klubu. Milivojevic, Simic, ko su ti?Vilotic Cini mi se da je bio na klupi u nekoj kup utakmici. :PNastasic je bar ulazio u igru.Ali on je ipak buducnost reprezentacije tako da ga treba pozvati. :isuse:Ovo za Sulejmanija nije normalno. Vjerujem da je Sulejmani sam odbio poziv jer mu se ne gledaju utakmice sa tribina.
djuras Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) samo da ne izgubimo Edited September 29, 2011 by djuras
hazard Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 postoji li srpski trener koji ne skida unapred gace pred zvucnim protivnikom a da nije onomad izlapeli Vujadin Boskov?
Dudus Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan Šaranov ,tri golmana Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Marko Simić , Milan Vilotić , Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić Igrači veznog reda: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović , Ljubomir Fejsa , Miloš Ninković, Luka Milivojević, Miloš Krasić, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Milan JovanovićNapadači: Marko Pantelić , Nikola Žigić posle 6 meseci ne igranja i Dragan Mrđa selektor Jos cemo da odemo u baraz !! Edited September 29, 2011 by Dudus
keljans Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 I dalje mi nije jasno zasto se ne poziva Sulejmani koji u Ajaksu igra vise nego solidno.To je takav gubitak za reprezentaciju da je to strasno.jeste da je izvor ALO ali My link
Jozef K. Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 samo da ne izgubimo Ako ne izgubilo, onda nam rastu šanse da pobedimo Ja odavno nisam čuo glupljeg čoveka od Pižona. Ovo je show sa sve nama ako odemo do baraža.
Lo Zingaro Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
Recommended Posts