Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
A ipak mislim da je liga Bjelorusije > Srbije
nisam bas siguran
  • Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted
B92 kazes <_< Ja jedva cekam (kao i svi navijaci PSG-a) da se on vrati jer je bio dobar na pocetku sezone.Cosic mozda jeste buducnost srpskog fudbala ali nazalost nije sadasnjost. Pejcinovic bi trebao biti ispred njega.Taj nesrecnik iz BATE Borisova svake godine igra u evropi (ove u LS-u) i to u klubu koji rijetko kada prima >= gola od protivnika. A ipak mislim da je liga Bjelorusije > Srbije
jos da si preveo i da mogu da vidim datum <_<Sine, ko je taj igrac, ko je ikad cuo za njega, gde je igrao, gde igra??? Ne zajebavaj, mi trenutno ne trebamo stopera. Nabrojao sam ti gore 6 igraca mislim.
znaci, hoces da kazes da cosic i savic jebu kevu u svojim klubovima?
Jel ti mislis da taj decko treba da zaigra u repki ili samo kenjas onako, da teras kontru? Jbt, neodstaje mi Filipenko ponekad...<_<
Posted
Sine, ko je taj igrac, ko je ikad cuo za njega, gde je igrao, gde igra??? Ne zajebavaj, mi trenutno ne trebamo stopera. Nabrojao sam ti gore 6 igraca mislim.
Igrao u Jagodini koliko znam :)
Posted (edited)
jos da si preveo i da mogu da vidim datum <_<Sine, ko je taj igrac, ko je ikad cuo za njega, gde je igrao, gde igra??? Ne zajebavaj, mi trenutno ne trebamo stopera. Nabrojao sam ti gore 6 igraca mislim. Jel ti mislis da taj decko treba da zaigra u repki ili samo kenjas onako, da teras kontru? Jbt, neodstaje mi Filipenko ponekad...<_<
http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=132&st=2145 post 2154Mislim da Cosic a narocito Savic ne trebaju nikako da se spominju u kontekstu reprezentacije.edit: Bas me briga za Simica, reagovao sam samo na ovu dvojicu (Cosic, Savic) Edited by borris_
Posted

Cosic je na onom prvenstvu za mlade bio tragican i to u konkurenciji svojih vrsnjaka, treba on jos dosta kacamaka da pojede da bi igrao ozbiljan takmicarski fudbal.

Posted (edited)

realno, ni tomovic, rajkovic a ni bisevac ne bi trebalo da se spominju u kontekstu reprezentacije, ali to u okolnostima gde su svi najbolji igraci zdravi, imaju zelju da igraju za reprezentaciju i kada fss ne bude u talu sa menadzerima.ne teram kontru, vec ne mogu da shvatim cudjenje u vezi pozivanja lika koji ce igrati ligu sampiona sa svojim klubom a da pri tom cudjenje pravdas spominjanjem cosica i savica kao alternativama.

Edited by Psihodelija
Posted

Igrao je i Mirosavljević LŠ, igra je i Perendija, pa ne znam baš koliko treba da budu u reprezentaciji.

Posted (edited)

edit: preduhitri me :P

Edited by ducca
Posted

Evo i koga je sve Petrović pozvao za poslednje dve utakmice “orlova” u ovom kvalifikacionom ciklusu: Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan ŠaranovOdbrambeni igrači: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Marko Simić, Milan Vilotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić Igrači veznog reda: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Luka Milivojević, Miloš Krasić, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Milan JovanovićNapadači: Marko Pantelić, Nikola Žigić i Dragan Mrđa Zvao je i Vilotica :lol: Covece, kako taj covek krnji sopstveni ugled.

Posted

I dalje mi nije jasno zasto se ne poziva Sulejmani koji u Ajaksu igra vise nego solidno.To je takav gubitak za reprezentaciju da je to strasno.

Posted (edited)
Ko je Luka Milivojevic jebote?
Igra za Rad.Moj brat koji prati domaci fudbal,kaze da nije los..ali za domacu ligu. Edited by Tastatura
Posted

Sto da zove Sulejmanija, ionako je u dobroj formi...