nemoderisani Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A ipak mislim da je liga Bjelorusije > Srbijenisam bas siguran
minka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 B92 kazes <_< Ja jedva cekam (kao i svi navijaci PSG-a) da se on vrati jer je bio dobar na pocetku sezone.Cosic mozda jeste buducnost srpskog fudbala ali nazalost nije sadasnjost. Pejcinovic bi trebao biti ispred njega.Taj nesrecnik iz BATE Borisova svake godine igra u evropi (ove u LS-u) i to u klubu koji rijetko kada prima >= gola od protivnika. A ipak mislim da je liga Bjelorusije > Srbijejos da si preveo i da mogu da vidim datum <_<Sine, ko je taj igrac, ko je ikad cuo za njega, gde je igrao, gde igra??? Ne zajebavaj, mi trenutno ne trebamo stopera. Nabrojao sam ti gore 6 igraca mislim. znaci, hoces da kazes da cosic i savic jebu kevu u svojim klubovima?Jel ti mislis da taj decko treba da zaigra u repki ili samo kenjas onako, da teras kontru? Jbt, neodstaje mi Filipenko ponekad...<_<
Moća Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Sine, ko je taj igrac, ko je ikad cuo za njega, gde je igrao, gde igra??? Ne zajebavaj, mi trenutno ne trebamo stopera. Nabrojao sam ti gore 6 igraca mislim. Igrao u Jagodini koliko znam :)
borris_ Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 (edited) jos da si preveo i da mogu da vidim datum <_<Sine, ko je taj igrac, ko je ikad cuo za njega, gde je igrao, gde igra??? Ne zajebavaj, mi trenutno ne trebamo stopera. Nabrojao sam ti gore 6 igraca mislim. Jel ti mislis da taj decko treba da zaigra u repki ili samo kenjas onako, da teras kontru? Jbt, neodstaje mi Filipenko ponekad...<_< http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=132&st=2145 post 2154Mislim da Cosic a narocito Savic ne trebaju nikako da se spominju u kontekstu reprezentacije.edit: Bas me briga za Simica, reagovao sam samo na ovu dvojicu (Cosic, Savic) Edited September 28, 2011 by borris_
ZokiAsov Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Cosic je na onom prvenstvu za mlade bio tragican i to u konkurenciji svojih vrsnjaka, treba on jos dosta kacamaka da pojede da bi igrao ozbiljan takmicarski fudbal.
Psihodelija Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 (edited) realno, ni tomovic, rajkovic a ni bisevac ne bi trebalo da se spominju u kontekstu reprezentacije, ali to u okolnostima gde su svi najbolji igraci zdravi, imaju zelju da igraju za reprezentaciju i kada fss ne bude u talu sa menadzerima.ne teram kontru, vec ne mogu da shvatim cudjenje u vezi pozivanja lika koji ce igrati ligu sampiona sa svojim klubom a da pri tom cudjenje pravdas spominjanjem cosica i savica kao alternativama. Edited September 28, 2011 by Psihodelija
TheBigFlegma Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Igrao je i Mirosavljević LŠ, igra je i Perendija, pa ne znam baš koliko treba da budu u reprezentaciji.
ducca Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) edit: preduhitri me :P Edited September 29, 2011 by ducca
Milosh76 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Evo i koga je sve Petrović pozvao za poslednje dve utakmice “orlova” u ovom kvalifikacionom ciklusu: Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan ŠaranovOdbrambeni igrači: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Marko Simić, Milan Vilotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov, Duško Tošić Igrači veznog reda: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Luka Milivojević, Miloš Krasić, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Milan JovanovićNapadači: Marko Pantelić, Nikola Žigić i Dragan Mrđa Zvao je i Vilotica Covece, kako taj covek krnji sopstveni ugled.
Tastatura Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 I dalje mi nije jasno zasto se ne poziva Sulejmani koji u Ajaksu igra vise nego solidno.To je takav gubitak za reprezentaciju da je to strasno.
Tastatura Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Ko je Luka Milivojevic jebote?Igra za Rad.Moj brat koji prati domaci fudbal,kaze da nije los..ali za domacu ligu. Edited September 29, 2011 by Tastatura
ZokiAsov Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Sto da zove Sulejmanija, ionako je u dobroj formi...
Recommended Posts