Кристофер Лумумбо Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Oksi zeza se Kojot sto si ozbiljan :)Mene da zajebu??? Si ti normalan bre?!stvarno oksi, opusti se . :)jbt, ovaj misko je zajebaniji igrac i od toleta. sto je najgore jos uvek je mlad i ambiciozan, za 5-10 godina drzace pola kosarkaske evrope.
Moća Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 (edited) MIsko je sada postao glavna faca kod nas.Zamisli da predje i na fudbal :o Edited September 24, 2011 by Moća
los borrachos Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 MIsko je sada postao glavna faca kod nas.Zamisli da predje i na fudbal :o MiskoRaznatovic Misko4Raznatovic Citajte novine ovih dana. Bice zanimljivih I sjajnih vesti za Beobasket. Doduse vesti dolaze iz fudbala ali I to je ponekad prihvatljivoMiskoRaznatovic Misko4Raznatovic Moje vise nego zadovoljavajuce prvo iskustvo u fudbalu. FSS po danasnjoj presudi CH suda je obavezan da plati Radomiru Anticu 2.340.000 e
Moća Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 ZNaci ugasismo ga i mi i grobari. Sad kad im rastera znackatraz ima bude veselo.
Кристофер Лумумбо Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 (edited) MiskoRaznatovic Misko4Raznatovic Citajte novine ovih dana. Bice zanimljivih I sjajnih vesti za Beobasket. Doduse vesti dolaze iz fudbala ali I to je ponekad prihvatljivoMiskoRaznatovic Misko4Raznatovic Moje vise nego zadovoljavajuce prvo iskustvo u fudbalu. FSS po danasnjoj presudi CH suda je obavezan da plati Radomiru Anticu 2.340.000 e@mocaoko ovog amerikanca, verovatno nisu hteli da se zameraju posto znaju da od njega mogu da dobijaju igrace.zastupa i psihovog brata :Hail:http://www.beobasket.net/page/playerMarket/sr.html?view=player&id=983 Edited September 24, 2011 by kojot
Moća Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Pa to ti i pricam jbt odveo im najboljeg igraca na pocetku sezone i ne smeju mu nista.
Töölönlahti Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Oksi zeza se Kojot sto si ozbiljan :) stvarno oksi, opusti se . :)Jednom ja tako nastavio šaljenje, no ispalo da je inicijator bio ozbiljan, pa je nastupila neprijatna tišina i morao sam da se vadim.Od tada, za svaki slučaj, odma' veslom u potiljak... -_-
DarkAttraktor Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Super je ovaj razvoj situacije. Sad jos fali Pizon da uzme ocekivanih bod-dva iz naredne dve tekme, a Tarmo Kink da upise het-trik u Severnoj Irskoj, pa cemo mozda i videti ledja Tolu.
minka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Tolu da bi videli ledja u ovoj drzavi mora da se promeni mnooooogoooo stvari. Na prvom mestu treba da bude doneta politicka odluka o ozbiljnoj borbi protiv korupcije i kriminala. A to se nece desiti. Prema tome, da se pozudamo u biologiju. KOje godiste je Tolo???
grunt Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Misliš da nije potpisao ugovor sa Nečastivim? Još će taj da živi...
Milosh76 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 KOje godiste je Tolo???Tomislav Karadžić je rođen 10. 02. 1939. godine u Petnjici.Moja vodolijica
minka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tomislav Karadžić je rođen 10. 02. 1939. godine u Petnjici.Moja vodolijica Au, znaci uz sadasnju medecinu ima da pozivi jos 10 najmanje...
Töölönlahti Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Pre će biti... ... a.k.a. Gervasius Twinkleminkleson, općinski pisar za krasopis! :o
Recommended Posts