minka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) pa kad ne kontaš taj nadaleko čuveni rsb humor kojim bi se i pajtonovci ponosili.evo ja sam skapirao, minka samo se ti i dalje isto tako sprdaj i deli zauške Eto vidish, nije tesko biti fin ;).EDIT:My linkA vi o Kezmanu?? :blink:Dakle:Kada je 2008. godine Tomislav Karadžić postao prvi čovek „nacionalne kuće fudbala“, Đorđević je imenovan za potpredsednika FSS. Upravo je on omogućio Karadžiću da, nakon odlaska Zvezdana Terzića, postane prvi čovek FSS. Đorđevićevi apetiti su u međuvremenu porasli, pa je pokušao da se domogne i mesta direktora „kuće fudbala“ u Staroj Pazovi. Vlasnik je i restorana „Sinđelić“ u Nišu. Edited September 18, 2011 by minka
loser Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Uzasno si glup! Drkate na propalog igraca, koji ne igra fudbal vec 3 godine. Ja se sprdam na vas racun. To nije patkometrija, nego zauska.A sto tebe zanima velicina moje patke? mislim da ne postoji subjektivniji i zaslepljeniji lik na sportskom delu foruma :Hail:od tebe naravno Edited September 18, 2011 by loser
minka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 mislim da ne postoji subjektivniji i zaslepljeniji lik na sportskom delu foruma :Hail:od tebe naravnohvala na komplimentu. Jos ako je moj stav o igranju Prepodobnog Mateje doprineo da me pohvalis... Idi, bre
minka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Pizon postuje moje misljenje (a cita redovno PPP), jer sam ja Najzaslepljeniji™. :D
loser Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Pizon postuje moje misljenje (a cita redovno PPP), jer sam ja Najzaslepljeniji™. :Dneam pojma koliko imaš godina niti me interesuje ali većina tvojih postova mi liče na one napaljene klince-daću život za zvezdu brateee
minka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 (edited) Vidi sa modovima da otvore negde topic o mom uzrastu i mojim postovima. Dotle... drzi se repke i probaj da objasnis zasto Kezman mora™ da igra za istu...<_< Edited September 18, 2011 by minka
henrik larsson Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Zašto Kežman nema svoje mesto u repci™?
minka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 To se i ja pitam. Stvarno! Kad moze. Vidic je i tako povredjen.
Feindouno Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=TBDI3ICZ6mg
dragance Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Kezman je igrao LS sa 4 kluba, a vi se tako sprdate sa njim?Tako ste se sprdali i sa Milicicem & Milicicem koji je prvi Srbin sto je poneo NBA prsten - sram da vas bude i onog sto ih ne zove - Kezmana u kosarkasku i Darka i Darka u fudbalsku repku!
minka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 jel to Kezman? Ne znam grcki pa pitam...<_<
Mark Rothko Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 jel to Kezman? Ne znam grcki pa pitam...<_<Odlično.Protiv koga su igrali?
minka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Odlično.Protiv koga su igrali?Pa ne znam, valjda South china vs North china...
Recommended Posts