September 12, 201113 yr Nadam se da ću dobro igrati u jednom tako jakom takmičenju i da ću dobiti priliku da se vratim i u reprezentaciju Srbije, u kojoj trenutno postoji problem sa nedostatkom napadača, izjavio je Kežman. Eto nama srece i "resenja" za napad! Edited September 12, 201113 yr by Milosh76
September 13, 201113 yr Ako postoji selektor koji bi bio dovoljno lud da ga pozove u reprezentaciju to je onda Pizon Edited September 13, 201113 yr by pavllle
September 13, 201113 yr Nadam se da ću dobro igrati u jednom tako jakom takmičenju i da ću dobiti priliku da se vratim i u reprezentaciju Srbije, u kojoj trenutno postoji problem sa nedostatkom napadača, izjavio je Kežman. Eto nama srece i "resenja" za napad!Mukica. On je potpuno odlepio. Ne bi me čudilo da jednom uđe u svlačionicu opasan dinamitom. Edited September 13, 201113 yr by henrik larsson
September 13, 201113 yr Ne vidim da je Kezman losije resenje od Damjanovica, Zigica i ostalih mediokriteta...
September 13, 201113 yr Pa i jedan i drugi su poslednju dobru sezonu odigrali jos dok je kostunica bio premijer... Kad vec nas najbolji napadac Lazovic ne igra, zbog toleta, moraju da se nalaze alternativna resenja.
September 13, 201113 yr Episkop Mateja Predpodobni Kezman i Jedanjedini! Au, majko moja!KEZMAN: http://www.youtube.com/watch?v=Sx89-yBGCZo&feature=related Edited September 13, 201113 yr by minka
September 13, 201113 yr Pa i jedan i drugi su poslednju dobru sezonu odigrali jos dok je kostunica bio premijer... Kad vec nas najbolji napadac Lazovic ne igra, zbog toleta, moraju da se nalaze alternativna resenja.Ma važi.http://www.youtube.com/watch?v=i9hxbpBZAKE
September 13, 201113 yr Pa i jedan i drugi su poslednju dobru sezonu odigrali jos dok je kostunica bio premijer... Pa da izglasamo onda Kostunicu na sledecim izborima i plasiramo se na SP?
September 13, 201113 yr Mislim da džabe diskutujete na ovu temu. Tačku na taj slučaj je stavio Nemanja Vidić posle Nemačke.