Lezilebovich Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Procitah sad da Deki u utorak igra 100. tekmu u repki I njegov komentar je carski, nešto u stilu da je jedva obuzdao balvane iz saveza da mu ne prave svetkovinu, nego da se jednostavno odigra tekma i uzmu bodovi. Nije trenutak za svečanost, istakao je naš kapiten
Кристофер Лумумбо Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Mladi igraju protiv Farskih ostrva, kvalitet prenosa je fantastican.sedamdesetih su radili bolje prenose srpski murinjo dominira
Mark Rothko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Mladi igraju protiv Farskih ostrva, kvalitet prenosa je fantastican.Bolje Tegi snima mobilnim.
John Coltrane Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Jel moguce da nema usporenog-ponovljenog snimka?!
EmptyClip Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ови Фарани су жестоки аматери, наши се шетају поред њих. Ал кад нам дође рецимо нека Данска има се погубимо и изгубимо у сред НСа 2:0. Бре њихов гоша прима гол са 4 метра после центаршута, ма смехотрес. Ал ће сад код нас тај резултат да одјекне а љубитељи фудбала ће да се расплину збогради рапсодије фудбала наших младих нада.
Jozef K. Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Loš kvalitet prenosa je jer se radi jednom kamerom i bez reportažnih kola.Razlog: Večerašnji prenos, Samit nesvrstanih i još jedan događaj za koji su potrebne kamere i reportažna kola, ne mogu više da se setim. Sve je to lepo objasnio Kovinjalo na početku, ali ga ne slušate :)
Boza_zvani_Pub Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 (edited) neizmerno mi je drago sto smo pored umrlica, sahrana, predkazanja potopa i svega ostalog sto se desilo nakon katastrofe zvezde i partizana apsolutno zasluzeno uzeli svih 6 poena u ove dve utakmice.npr. hrvati se uvek kvalifikuju jer su u nekoj (u tom trenutku) raspad grupi, ali bas uvek. mozemo i mi jednom. Edited September 7, 2011 by Boza_zvani_Pub
Psihodelija Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 mi cemo se kvalifikovati samo ako nam bog dodeli crnogorce na barazu.uostalom, koga briga.ja cu mnogo da se smorim ako treba da navijam za pizona, fss i izabranike™ na sledecem ep. prizeljkujem 1 sablju™.jebiga, valjda tadic cuva toleta kao kec u rukavu u izbornoj kampanji :)
Milosh76 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 POSLE rezultata od utorka uveče, stanje na rang-listi reprezentacija u UEFA se značajno promenilo. Pobeda nad Farskim Ostrvima je donela nove bodove Srbiji, pa je naš nacionalni tim skočio na 13. mesto sa 29.005 bodova.To znači da, ukoliko bi „orlovi“ u poslednje dve utakmice zabeležili uspehe i odbranili tu poziciju, bili binosioci u žrebu za baraž za EP.I tako bi, eventualno, za rivala mogli da dobijemo Češku, Republiku Irsku, BiH, Crnu Goru...Daleko bilo da dobijemo Cesku kao "slabijeg" rivala u barazu, ili BiH.
casperbgd Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Koga god da dobijemo, bice egal utakmica gde ce jedan gol odluciti ko ide dalje.
MiddleClass Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Nazalost, Svica je bliza barazu od CG... docekuje je kuci u potonjem kolu.
tsva Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Kako komentarišete selektora Vladimira Petrovića, čiji rad je, kao uostalom i vaš, bio izložen kritikama?- Odličan selektor! Mislim da je upoznao stvari unutar reprezentacije, da je ušao u sistem! Video sam i na prethodnim utakmicama da smo igrali dobro, kao, na primer, u prvom poluvremenu u Moskvi. To je bio pokazatelj da možemo.Ispašće da ste specijalista za izbor selektora. Isplatila vam se smena Đukića i dolazak Antića, a ako završimo posao kako treba, i Vladimir Petrović će postati trener od zlata?- Sa ove vremenske distance tvrdim da nismo napravili nijednu grešku u izboru šefa stručnog štaba reprezentacije.Šta kao predsednik Saveza možete da obećate u slučaju plasmana na EURO?- Najbližim saradnicima mogu da obećam samo pune ruke posla!Tole :Hail:
minka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 POSLE rezultata od utorka uveče, stanje na rang-listi reprezentacija u UEFA se značajno promenilo. Pobeda nad Farskim Ostrvima je donela nove bodove Srbiji, pa je naš nacionalni tim skočio na 13. mesto sa 29.005 bodova.To znači da, ukoliko bi „orlovi“ u poslednje dve utakmice zabeležili uspehe i odbranili tu poziciju, bili binosioci u žrebu za baraž za EP.I tako bi, eventualno, za rivala mogli da dobijemo Češku, Republiku Irsku, BiH, Crnu Goru...Daleko bilo da dobijemo Cesku kao "slabijeg" rivala u barazu, ili BiH.jel ti stvarno mislis da mi mozemo da pobedimo zabare? Ok, ima teorija zavere™ koju sam cuo posle Fostrvljana i koja je smehotres, ali kapiram da je to jedina sansa da ih dobijemo.
Recommended Posts