minka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 (edited) A i to sto kazes. Ali ja prvo moram da sredim stanje u Zvezdi. Vec imam tri glasa, barem ovde na PPP, za sledeceg predsednika. A kad Zvezda pod mojom celicnom pesnicom postane opet prvak Evrope, tada cete mi svi dati podrsku da predjem u FSS i dovedem nas do titule prvaka sveta Edited August 24, 2011 by minka
Krampa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Tole loopooveeee! Crna Gora ispred nas 10 mesta, 'Rvati 19...Kad ovaj 1 rezultat™ uparimo sa izjavama o Najregularnijoj™ ligi na svetu... aj sve ali olandija ispred spanije...
minka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Dobro, to je zbog nacina bodovanja.Mada ce i Tolo da kaze to za nasu repku: "Nasa reprezentacija je najbolja na svetu, ali je zbog nacina bodovanja na 29. mestu".
MangupIzCivilstva Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 FIFA objavila da Evandro i Kloeo mogu da zaigraju tek po navrsenih 5 godina zivotarenja Srbijom. Verujem da ce Ivica i da im sredi tu potvrdu.Znaci Kleo taman da zaigra na svjetskom prvenstvu u Brazilu pred svojim navijacima :P
Milosh76 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Pod uslovom da zivi i radi u Srbiji 5 godina. Mada ni to nije problem, prijavi prebivaliste u BG i svaka 2 meseca dodje u Srbiju i izadje istog ili narednog dana i eto reeeessssseeeeenja.
*edited by mod Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ne mora ni toliko. Cenim da je dovoljno da prijavi prebivaliste i angazuje Misije Lumijea za svaki slucaj.Srbija ka' Monako!
kapetanm Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 I, koliko još Zvezdinih igrača treba da se proda ulazi u reprezentaciju? Ja više ništa ne kapiram koji je sastav našeg tima?
Sokrat Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nema Veseljka? Ne verujem da je zato što se već prodao...Jovan Damjanović i Ranko Despotović
dekki Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 hu d fak iz jovan damjanovic?Неко ко је успео да истисне једног Брану Илића из екипе -_-
henrik larsson Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 To mu dođe i kao teret i velika obaveza. Ne bio mu u koži.
casperbgd Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 (edited) "Imali smo tri prijateljske utakmice i proverio sam sve igrače koje sam želeo. Video sam na koga mogu moram da računam, ti igrači su tu""Naravno, nadam se pobedi nad Farskim Ostrvima, a ako uz to bude nerešeno protiv Iraca, još ćemo imati šanse da osvojimo drugo mesto. Mislim da će utakmica sa Slovenijom sve da odluči"Dosli smo do toga da se nadamo pobedi nad Farskim Ostrvima i da cupamo bod protiv Severnih Iraca. Mogli bi ti Irci da nam budu veoma zajebani protivnici, Samrok verzija 2. Edited August 26, 2011 by casperbgd
Recommended Posts