Feindouno Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Kleo nema pravo da igra za reprezentaciju Srbije. Moze da ga zove da skuplja lopte na treningu.
deeps Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Kačar jednino nije špic, golman i levo krilo... Sve ostalo, je igrao bar 4-5 puta u životu... :) Doduše, moguće da Golub™ to ne zna... Jednom su ga u na nekom EP za mlade stavili na špica i to je bila katastrofa...Zar on nije prakticno igrao napadaca u Vojvodini onu polu-sezonu pre nego sto je otisao u Nemacku? Mislim da je bio i prvi strelac lige na kraju jesenjeg dela sa preko 10 golova. Samo da se ogradim, to ne znaci da mislim da on treba/moze da igra napadaca sada
radisa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Zar on nije prakticno igrao napadaca u Vojvodini onu polu-sezonu pre nego sto je otisao u Nemacku? Mislim da je bio i prvi strelac lige na kraju jesenjeg dela sa preko 10 golova. Tu polusezonu je igrao polušpica, iza Buača i Despotovoća, ako se dobro sećam... Uglavnom je golove davao ubacujući se iz drugog plana ili posle prekida... Inače, pozicija za koju je "školovan" kao klinac je štoper, posle su ga gurali u vezni red, gde se odlično snašao, igrao je par puta i desno krilo, tu baš nije bio ništa naročito... Sećam se da je par puta igrao i beka, u nekim stani-pani sitacijama, kad bi Voša ostala sa igračem manje... I to je to...Klasičnog špica je koliko znam igrao samo jednom, na tom EP za mlade...
red star forever Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Radije bih gledao Panteliju, Laneta i ekipu jos 10 godina u reprezentaciji nego zvao Brazilca. Imamo Aleksica (kakvog-takvog), Sulejmanija koji moze da "krpi" tu poziciju, Lazovica s kojim treba razgovarati (citaj: pocistiti govna iz FSS) itd. Zvati Brazilca koji igra u kineskoj ligi da nas krpi bi bilo tuzno i jadno.Pa ja se neki dan smijem jadnom Vrankovicu sto mora tajm aut pola da prica na engleskom, sto nama tako nesto treba? Ionako se necemo kvalifikovati sa Pizonom. :D
žaro Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Radije bih gledao Panteliju, Laneta i ekipu jos 10 godina u reprezentaciji nego zvao Brazilca. Imamo Aleksica (kakvog-takvog), Sulejmanija koji moze da "krpi" tu poziciju, Lazovica s kojim treba razgovarati (citaj: pocistiti govna iz FSS) itd. Zvati Brazilca koji igra u kineskoj ligi da nas krpi bi bilo tuzno i jadno.Pa ja se neki dan smijem jadnom Vrankovicu sto mora tajm aut pola da prica na engleskom, sto nama tako nesto treba? Ionako se necemo kvalifikovati sa Pizonom. :DKojeg? Ovog naseg sa foruma?Klea ili Evandra?
red star forever Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Kojeg? Ovog naseg sa foruma?Klea ili Evandra?Bilo kog.Ali o Kleu se prica. Da se covjek bar fudbalski "obrazovao" kod nas, kao Eduardo kod Hrvata, pa ne bih imao nista protiv. Ali ovako..
sherman Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 ja sam cuo da Kleo moze da pojede kilo pecenja i da igra moravac. meni je to sasvim dovoljno
ArleKino Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Zbilja, zašto Sulejmani ne igra za repku? Ako već kuburite sa napadačima...
MILF HUNTER Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Zbilja, zašto Sulejmani ne igra za repku? Ako već kuburite sa napadačima...mora prvo da odluci dal je napadac ili krilo, da se ustali na toj poziciji pa tek onda mozda dobije poziv
katamaran Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 (edited) Zbilja, zašto Sulejmani ne igra za repku? Ako već kuburite sa napadačima...Damjanovic u zivotnoj formi a mi da zovemo tamo nekog Sulejmanija? Edited August 13, 2011 by katamaran
radisa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Zbilja, zašto Sulejmani ne igra za repku? Ako već kuburite sa napadačima...Odgovorio sam na predhodnoj strani... Nisam baš 100% siguran, ali mislim da mu je menanđer neko ko nije u talu sa čelnicima FSS-a... I to je to... Jednostavno, nema koristi od njega...Zato se ni Kačar ne poziva, jer ni od njega nema koristi... Njemu je otac ili stric menanadžer...
keljans Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Spanija (koja ima takve igrace u sredini terena) moze da osvoji Evropsko prvenstvo sa jednim igracem iz Brazila ( Markos Sena) ali mi koji smo toliko superiorni u odnosu na ceo svet ne smemo ni da pomislimo da pozovemo igraca koji ima nase drzavljanstvo i koji bi ,verovatno, doprineo kvalitetu.
MiddleClass Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Kleo nema pravo da igra za reprezentaciju Srbije. Moze da ga zove da skuplja lopte Panti na treningu.
MiddleClass Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Nego ljudi, posto muku mucimo sa napadacima - dje je onaj Devic sto svaki put hoce Ukrajina da ga pozove u repku i tako nam ga ukrade? I sta je sa Mrdjom, jel jos povrijedjen?
Recommended Posts