mystikal Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Stvarno ne znam koji je moj Zonpiju trebalo da vodi reprezentaciju.
Tastatura Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dajte bar Djuku.Bilo bi lepo,al nemoguce.Tole ga je i oterao s mesta selektora.
Bright Billy Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 i to zato sto je izgubio prijateljsku od rusa
Venom Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 (edited) Ja ne verujem da i dalje gledate Toletovu reprezentaciju. Ili cija god da je, reprezentacija Srbije nije. A sto se tice selektora, jednog smo imali za 20 godina (dobro, ajd i Petko moze da prodje), menjanje ovih ostalih sarlatana je i tako nebitno. Edited August 11, 2011 by Venom
*edited by mod Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 i to zato sto je izgubio prijateljsku od rusa Hvala na podsecanju skroz zaboravih na to A Antic je bese izgubio mesto zato sto je odigroa nereseno sa Slovenijom i tako ugrozio plasman na EP pa ga je smenio Golub za koga je Tole prvom prilikom rekao da nema imperativ da izbori plasman na EP
TheBigFlegma Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Hvala na podsecanju skroz zaboravih na to A Antic je bese izgubio mesto zato sto je odigroa nereseno sa Slovenijom i tako ugrozio plasman na EP pa ga je smenio Golub za koga je Tole prvom prilikom rekao da nema imperativ da izbori plasman na EP Još je i dodao da je Antić rabljen kurton, jer bi se sa ovakvom ekipom svako plasirao na SP, a Pižon nema imperativ plasmana na EP.
minka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A repka igra kao zvezda pod zonpijem - dosadno, smaracki, ruzno, defanzivno, bezidejno, bezgolovno. Verovatno cemo Farane dobiti takvom mrtvajom sa 1:0, ali ce svaka jaca repka da nas opegla. Sto nam se i do sad za zonpijem desavalo
ZSNj Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A Zvezda igra kao repka pod Anticem - zanimljivo, nesmaracki, lepo, ofanzivno, idejno, golovno. Verovatno cemo Renjane dobiti takvom lepotom sa 3:0, ali ce svaka jaca ekipa da nas se uplasi. Sto nam se i do sad za Robijem desavalo
porucnik vasic Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Пиждру Лименим да заменимо ми би видели напредак. Весељко и онај несрећник из Борца.
WTF Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Još je i dodao da je Antić rabljen kurton, jer bi se sa ovakvom ekipom svako plasirao na SP, a Pižon nema imperativ plasmana na EP.Pa to onda znaci da Pizon verovatno ostaje bez obzira sta bude u ovim kvalifikacijama. Tole moze jos i da ga pohvali za uspeh koj predstavlja 3. ili 4. mesto u grupi kad se ima u vidu da su sve u startu skenjali navijaci u Djenovi i Antic sa tim nesrecnim remijem protiv Slovenije.
Duci Simonovic Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Sad gledo na rts konf. posle meca ... covece...al da neverujes da nam je ovaj tupadzija selektor
Jozef K. Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja ne verujem da i dalje gledate Toletovu reprezentaciju. Ili cija god da je, reprezentacija Srbije nije. A sto se tice selektora, jednog smo imali za 20 godina (dobro, ajd i Petko moze da prodje), menjanje ovih ostalih sarlatana je i tako nebitno.Baš tako. A i Petko teško da može u istu rečenicu sa Antićem.dno dna, a kako bi lepo bilo obići Ukrajinke naleto.
loser Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Mene lepo nekako sramota dok gledam i slušam ovog nesretnog Pižona :( te brzo prebacim kanal svaki put...Tužan je to selektor,u svakom smislu.
Recommended Posts