porucnik vasic Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 hvala. to daje nadu da nece biti Pizona za kvalifikacije SP.То је једино што у овом изгубљеном циклусу од две године за утеху.
MILF HUNTER Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 (edited) Vec duzhe vremena mi se vrti ideja da bi bilo zanimljivo nagovoriti RP da bude selektor... Znam da je nemoguce, ali ipak...bas ovo razmisljam i pljas prvi post koji sam video :Dinace pun mi je qrac vise pizona, toleta, krasica koji pada ko pizda najveca, smrdljive igre, veseljaka, damjanaca, trivuna i ostalih banditskih proizvoda iz toletove kuhinje... ima li kraja ovoj sramoti??? Edited August 10, 2011 by MILF HUNTER
mystikal Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 bas ovo razmisljam i pljas prvi post koji sam video :Dinace pun mi je qrac vise pizona, toleta, krasica koji pada ko pizda najveca, smrdljive igre, veseljaka, damjanaca, trivuna i ostalih banditskih proizvoda iz toletove kuhinje... ima li kraja ovoj sramoti???Amin!
Feindouno Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Mislim da bi Robi prvo trebao da odigra par utakmica za Srbiju, ocigledno nam nedostaje kreativac
radisa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 inace pun mi je qrac vise pizona, toleta, krasica koji pada ko pizda najveca, smrdljive igre, veseljaka, damjanaca, trivuna i ostalih banditskih proizvoda iz toletove kuhinje... ima li kraja ovoj sramoti???Nema :cry:Ma ovo što igra ova ekipa, veze nema sa fudbalom... Taktika na nivou ekipice ispred zgrade, igrači su u izlogu da bi menandžerski šljam uzeo pare, huligani određuju ko sme da bude pozvan, a ko ne...Jebeš ga, onaj McCabeove post o FK Borča, od juče, još predstavlja ulepšanu sliku stanja u srpskom fudbalu...
dig_chohano Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Kad je Pižon u kadru, te bistre okice plus ovo zelenilo okolo, ko Opstanak da gledam.Ogavni smo. Ogavni.
MILF HUNTER Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 jadan je otac koji ima ovakvog potomka... jadan i tuzan.
Feindouno Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ne mogu vise da gledam, prebacio sam kad je krenuo da uvodi ovog nekog indijanca cije sam ime zaboravio nakon 7 sekundi
dig_chohano Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ja ću ovo lepo da odštampam, nosim u novčaniku i kad me neko pita "kakav je srpski fudbal?" samo mu pokažem fotku.
*edited by mod Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Od kako su doveli Pizona (u sta nisam verovao do zadnjeg trenutka) sam se potpuno ohladio od reprezentacije. Ne gledam prijateljske vec se o istima informisem iz novina i foruma. Sto se tice kvalifikacija tu jos i pogledam po nesto ali to je vise zbog drustva koje se okupi nego li zbog nekog lozenja ili nedaj Boze fudbala.
Lancia Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Kad je Pižon u kadru, te bistre okice plus ovo zelenilo okolo, ko Opstanak da gledam.ja sam voleo opstanak da gledam, nemoj tako.
dig_chohano Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Ne mogu vise da gledam, prebacio sam kad je krenuo da uvodi ovog nekog indijanca cije sam ime zaboravio nakon 7 sekundi Damjanović, zapamtih zbog one fotokopirnice kod opštine NBGD. Verovatno mladac tamo i radi...
radisa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 DamjanovićJel' neko zna čiji (projekat) je mali?
Recommended Posts