Feindouno Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Šta je to "prestup Marka Pantelića"? Ja sam zaboravio kakav je ovaj Aca mamlaz Nevidjen debil, ne znam da li me vise iritira lupetanje ili glas koji zvuci kao da ima drsku od metle u guzici.
Mauci Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Izgleda da je govedo, pobosno uspehom svoje kovanice "zaustavno vreme", rešilo da preimenuje ofsajd u "prestup".Da li govedo kasni 2 sekunde svaki put kad izgovara prezime igraca kod kojeg je lopta ili meni stream kasni, ili zvuk u globalu kasni? Mada, cini mi se da se zvizduci sudije cuju pravovremeno
Tastatura Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nema nama spasa dokle god se forsira Pantelinjo.
teacher Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Šta je to "prestup Marka Pantelića"? Ja sam zaboravio kakav je ovaj Aca mamlaz Sad ću da ga pitam preko twittera.
porucnik vasic Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Sad ću da ga pitam preko twittera.Хипстеру.
ΟΛΥ Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 joracevic isto ko mustafa protiv francuza. ko je bolji? bajko?
Recommended Posts