korindjar Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ja samo da prijavim da sam danas lajv gledao ratju i da meni tu nista nije jasno. selektor je slep
Milosh76 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 (edited) vest o Raci kapitenu je vec postavljena na istoj temi na pdf sport. Izvinjavam se. Edited March 27, 2010 by Milosh76
Прслин Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Шта ћемо са Стојковићем? Мени је тај човек много драг, мислим да је генијалан голман који пролази кроз вишегодишњу кризу ( ), али ово дно које дотиче у последњих пар месеци је предубоко. Вечерашња представа против Ситија је додатно укопавање у то дно, толико дубоко да очекујем да нафта почне да шикља. Дакле: ко на гол?
Кристофер Лумумбо Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Шта ћемо са Стојковићем? Мени је тај човек много драг, мислим да је генијалан голман који пролази кроз вишегодишњу кризу ( ), али ово дно које дотиче у последњих пар месеци је предубоко. Вечерашња представа против Ситија је додатно укопавање у то дно, толико дубоко да очекујем да нафта почне да шикља. Дакле: ко на гол?pa valjda ti je jasno da ce stojke sigurno biti prvi golman na sp. mi jednostavno nemamo kvalitetne golmane i to nam je najveci problem.delim misljenje :D
*edited by mod Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Nisam gledao mech ali sudeci po livescore-u primio je tri komada od Teveza sa igracem manje.Jel stvarno bio toliko los ili je Siti samo materijalizova prednost?
radisa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Nisam gledao mech ali sudeci po livescore-u primio je tri komada od Teveza sa igracem manje.Jel stvarno bio toliko los ili je Siti samo materijalizova prednost?Pa ako neko brani stomakom loptu koja mu ide u nivou ruke, onda je bio loš žestok eufemizam... A to mu nije jedina brljotina na utakmici...Doduše, imao je jednu fantastičnu intervenciju u prvom....
Milosh76 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Po meni, Disljenkovic je bolji golman, redovnije brani, samo sto je Ukrajinac! S obzirom koga vodimo na prijateljske utakmice gde ne brani Stojkovic, Bog da nam je u pomoci, ako se ovaj povredi.To nam je ubedljivo najbolnije mesto u reprezentaciji. Kakav je trenutni status Ivanovica? Oce li ga dr Marijana izleciti vec jednom? :D
Nemanja Posrbica Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Po meni, Disljenkovic je bolji golman, redovnije brani, samo sto je Ukrajinac!On još može da igra za repku Srbije. On je jednostavno samo dobio Ukr pasoš i tako obezbedio svom klubu da se on ne računa kao stranac. On ne može da igra za Ukr, jer je imao nastup za repku Srbije na zvaničnom FIFA meču (po novim pravilima igrač može da promeni repku, čak i ako je igrao na prijateljskom meču za neku drugu A selekciju). Dišlja je branio protiv Litvanaca jesenas i tako da je nemoguće da brani za bilo koju drugu repku. Jedino ako nije "pocepao" naš pasoš.Čovek je zvanično odustao zbog povrede. Glupo je ulaziti u rasprave da li je to samo izgovor, ali on stvarno već duže vreme vuče povredu i često ne brani u svom klubu. S druge strane, ja bih ga potpuno razumeo, da se ne radi o SP-u i onome čemu sanja svako dete. Ako neće treba to poštovati. Postavlja se pitanje, zašto niko nije probao da ga ubedi da ostane u repki, već je sve to stavljeno u drugi plan.
goofs Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lane kida u Kelnu. Doduše, jeste da igra u Bundesligi i to u klubu koji se bori za opstanak, ali možda i ispadne nešto od njega. :)
Recommended Posts