John Coltrane Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ali komentator na EUSportu, trentno prenosi sta vice Govedarica i ekipa sa klupe, rekao je x puta da je ovo 60to prvenstvo Evrope, lupeta big time.Kad sam video Toleta u kadru prodje mi rezultat 7+ i 1-2 :D.Caush bas izgleda pismeno.
tsva Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 + pravljenje penala nakon sto je situacija bila rasciscena
Feindouno Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Komentator je jedan od ona dva majmuna, nema mu decka pa je retardiran za obojicu.Cudi me da nisu organizovali izbor za mistera prvenstva da se zanima pa mora da komentarise igru.
henrik larsson Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Isplatilo se onih par stavljanja u prašnjavi izlog.Fudbaler OFK Beograda Veseljko Trivunović nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa Gabalom, klubom iz Azerbejdžana.
Feindouno Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Trivunović je imao želju da ostane na Karaburmi i pod znatno lošijim uslovima od onh koje su mu ponudili Azerbejdžanci
Кристофер Лумумбо Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 jel ovo pocinje zreb za kvalifikacije za sp?
Далибор Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Vidi na www.fifa.cominace trenutno je na repertoaru Afrika :Dne znam kada cemo mi na red :P
ΟΛΥ Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 trebalo bi. Jel ima neki kojot? http://atdhenet.tv/38306/watch-preliminary-draw-2014-fifa-world-cup
adasevic Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Uzasno teska grupa. Belgijanci imaju opasan mlad sastav koji se vraca iz ponora gde su bili do sada, Skoti su uvek zajebani, a Hrvati su bili za izbegavanje u svakom pogledu. Mislim da nije moglo teze... koliko je ova grupa sada laka, tolik je ova teska... Ne verujem da ce Zonpi da pozivi na klupi do tada, ali ako se desi neko cudo i opstane, obrali smo bostan i ima opako da se brukamo u ovoj grupi...
Recommended Posts