June 21Jun 21 Na današnji dan igrali smo 98e u Lensu 2:2 protiv švaba 😁 Miha pljuno Jeremisa😁 Edited June 21Jun 21 by Cash
June 21Jun 21 4 hours ago, Meduzalem said:E da smo tu izdržali išli bi na Mehiko a Švabo na Bergkampa, al kurac...Moguče da bi nas i 1 Meksiko izbacio.
June 21Jun 21 dosta bre s tom mitomanijom da su nas holanđani jedva eliminisalijeste ga davids munuo u 93. al smo do tad imali više sreće nego pametimijatova prečka, mož mislitida ga je dao ovi bi nam uvalili još tri na toemi smo se sa tog prvenstva ispisali u lensu Edited June 21Jun 21 by kud u maglu Simoviću
June 21Jun 21 Pa ne bih se složio da su nas naročito izdominirali. Poprilično mrtva tekma. Plus je Berkamp trebao na tuširanje zbog gaženja Mihe. Doduše dunuo nam je onaj nepostojeći penal, ali smo ga skurcali.
June 21Jun 21 Sad gledam gol Davidsa. Ustvari je autogol Komljenovića, lopta bi otišla pored gola da je nije zakačio.Svakako s Kraljem na golu, iluzorno je bilo šta očekivati bilo gde i bilo kada. I ovo je puna kapa.
June 22Jun 22 10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Pa ne bih se složio da su nas naročito izdominirali. Poprilično mrtva tekma. Plus je Berkamp trebao na tuširanje zbog gaženja Mihe. Doduše dunuo nam je onaj nepostojeći penal, ali smo ga skurcali.Mrtva tekma HOL imala jedno 15 šuteva. Ono za Berkampa je točno ali penal za nas čist kao suza.
June 22Jun 22 40 minutes ago, Cash said:Mrtva tekma HOL imala jedno 15 šuteva. Ono za Berkampa je točno ali penal za nas čist kao suza.Ma kakav penal, samo ga je držao za tkaninu, bez ikakvog uticaja na Jugovića. Ne znam za šuteve, ali mislim da nije bilo nekih mrtvih šansi.
June 22Jun 22 Jugovic nije pao jer ima big dick energy, Neymar bi se kotrljao unazad do Vladivostoka Kralj je odbranio jedan dobar sut u malu mrezu tu pred kraj, mislim OvermarsuPonistio im je jedan zgoditak zbog faula u napadu, a faul bio istog intenziteta kao kod priznatog kola Bergkampa, jako lose sudjen mecGovedarica uso na 2-0 da zatvori tekmu, ne zasluzuje se moj visegodisnji avatar tek tako
June 22Jun 22 1 hour ago, Ratamahatta said:Jugovic nije pao jer ima big dick energy, Neymar bi se kotrljao unazad do VladivostokaNe zajebaji, stari dresovi su bili toliko šlampavi i široki, da Juga nije ni osetio ovaj "faul". Pritom Stam ga ne povlači ka nazad, nego samo tako debil uzeo majicu i drži. Verovatno je sve to predugo trajalo, pa je sudac rešio da svira. Za mene ovo nikako nije penal, pogotovo u eri 90s gde su se lomile noge za žuti karton.
June 22Jun 22 Meni je to jedan od boljih dresova, tamnije teget, adidas. Odigrali smo dobro protiv Nemacke i naravno zasrali s rezultatom na kraju. Sjebali su nas jer neke '92 - '94. bi bili u prajmu ali bi i tad zasrali. Genije bi promasio loptu ili bi Piksi promasio neki penal.
June 22Jun 22 Ili bi Prosinecki moro u vojsku, a Pancev iz Lajpciga moro na teren jer je Makedonac umesto Mijata koji igra fudbal zivota u ValensijiI Dzoni Novak umesto Jarnog
June 22Jun 22 On 21. 6. 2025. at 11:02, Cash said:Na današnji dan igrali smo 98e u Lensu 2:2 protiv švaba 😁 Miha pljuno Jeremisa😁Ono da je polomio Klinsmanu rebro iz slobodnjaka je mit, ovaj je igrao i posle, dao je gol Iranu