3 hours ago3 hr 4 hours ago, Nikodije said:10 godina neverovatan uspeh, kao i nacin na koji smo ovo ostvarili. pobedjivali na penale, u poslednjim minutima... onako kako inace gubimo.Ali kakva gomila cjepanica je osvojila SP
3 hours ago3 hr 33 minutes ago, MiddleClass said:Ali kakva gomila cjepanica je osvojila SP Jbt kako sam plakao. Sramota me sada. Ali bilo je sjajno pratiti.
2 hours ago2 hr Па ни Бразил није био нека сила, из прве поставе буквално имаш само Жезуса да је постао баш озбиљан играч (и то је упитно али ајде Сити, Арсенал јбг) и још пар солидних играча и то је то. На клупи су им били Малком из Зенита (сад је ваљда у Арабији) и Переира из Фулама.Код нас има доста играча који су направили за наше стандарде лепе каријере. Смс, Живковић, Максимовић, Грујић, Вељковић, Рајковић, Вмс, Гаћиновић, што да не и Бабић, Здјелар, Гајић.Исцедили смо максимално ту генерацију, обично буде више неких Мандића и сличних који нестану с сцене скроз.
2 hours ago2 hr Kad se pogledaju te mlađe selekcije koje su osvajale prvenstva, malo tu ima igrača koji su postali svetska klasa. Mnoge od njih pojede surovost profesionalnog fudbala. Mi smo imali prilično uspeha sa tim selekcijama u prošlosti (generacije Baneta Ivanovića, Kolarova i sl.), tako da ne vidim ovaj rezultat kao neku senzaciju.
2 hours ago2 hr U periodu 2004 - 2015. imali smo 4 finala i dve titule mlađih selekcija. Kako su naprednjaci uzeli da vode fudbal ne možemo više ni da se plasiramo na veliko takmičenje.
2 hours ago2 hr Што и није толико битно докле год избацујемо талентоване играче. Цела поента млађих категорија је у томе, резултат је споредан скроз. Хрвати не памтим да су икад ишта направили али зато само штанцују, Динамо не уме да прода талента испод десет милиона и никако да пресуше.Проблем је што ми и у тој продукцији мало штуцамо у последње време рекло би се.
2 hours ago2 hr Mi smo za ovih 30 godina imali cirka 10 dobrih utakmica A selekcije i malo toga smo uradili, al zato smo se bar radovali dobrim igrama mladih. Sada više ni to.
2 hours ago2 hr Danom kada smo šutnuli Antića (pa i Muslina) smo zaslužili sve najgore od svih karmičkih bogova i manje više to smo uglavnom i dobili sa pravom, ovo danas uopšte ne bih komentarisao samo lud čovek može da se cima oko mafijaške repke i sline ljigave od selektora kakva je DSP.
2 hours ago2 hr 39 minutes ago, johan nagel said:Па ни Бразил није био нека сила, из прве поставе буквално имаш само Жезуса да је постао баш озбиљан играч (и то је упитно али ајде Сити, Арсенал јбг) и још пар солидних играча и то је то. На клупи су им били Малком из Зенита (сад је ваљда у Арабији) и Переира из Фулама.Код нас има доста играча који су направили за наше стандарде лепе каријере. Смс, Живковић, Максимовић, Грујић, Вељковић, Рајковић, Вмс, Гаћиновић, што да не и Бабић, Здјелар, Гајић.Исцедили смо максимално ту генерацију, обично буде више неких Мандића и сличних који нестану с сцене скроз.+ Mitrović iz generacije koja je osvojila u19 evropsko
1 hour ago1 hr Да то је вероватно већи подвиг гледајући састав, цела та 94 генерација је критична сем Митра.
1 hour ago1 hr Just now, johan nagel said:Да то је вероватно већи подвиг гледајући састав, цела та 94 генерација је критична сем Митра.Baci neko ime ko je igrao tada. Sad na prvu mogu da se setim samo Andrije Lukovića, strelca u finalu. Sad je rezerva u Napretku.
1 hour ago1 hr Рајковић, Вељковић, Смс, Максимовић и Гаћиновић су 95, остали 94 Edited 1 hour ago1 hr by johan nagel
1 hour ago1 hr Onako grubo, negde do pre 8, 9 godina se nesto jos igralo i gledalo, sa SNS krece zesce propadanje fudbala, klubova, rerezentacija. Otprilike sa drugim mandatom se sve sjebava i evo nas tu. Niko vise ne prati skoro fudbal.
1 hour ago1 hr Он је у Мексику и не иде му лоше уопште, капирам да је и финансијски прошао најбоље од свих из генерације, сем Митра јелте.