5 hours ago5 hr 12 minutes ago, bags said:Hvala.Ispratio sam manje vise tu nit sto si napisala ali sam ocekivao da ih je nekako preveslao i namagarcio i da mi je to promaklo.Pa to je zato sto je preveslavanje u oku posmatraca. Nisi ti dovoljno u tim treninzima bagse
5 hours ago5 hr Или га штити од менаџера који покушавају да му објасне да треба да му буде част да игра за Волфсбург. А не бих избацио из једначине да је менаџер - тај Немац, био у фазону ја сам господин а ви сте сељаци.
5 hours ago5 hr 9 minutes ago, Hamlet Strašni said:Или га штити од менаџера који покушавају да му објасне да треба да му буде част да игра за Волфсбург. А не бих избацио из једначине да је менаџер - тај Немац, био у фазону ја сам господин а ви сте сељаци.Da, i to nije nimalo nebitan momenat u prici.
5 hours ago5 hr 18 minutes ago, Hamlet Strašni said:А не бих избацио из једначине да је менаџер - тај Немац, био у фазону ја сам господин а ви сте сељаци.i bio bi u pravu kad mu se pojavila ova seljačina
4 hours ago4 hr 16 minutes ago, levi said:i bio bi u pravu kad mu se pojavila ova seljačinaDie beste. Nemačka medicina je najbolja!
4 hours ago4 hr 18 minutes ago, Hamlet Strašni said:Die beste. Nemačka medicina je najbolja!kakva Nemačka te spopala, ovaj je vulgaris srpska seljačina, o Nemcu ne znamo ništa osim tvoje kompleksaške pretpostavke Edited 4 hours ago4 hr by levi
3 hours ago3 hr 58 minutes ago, levi said:kakva Nemačka te spopala,ovaj je vulgaris srpska seljačina, o Nemcu ne znamo ništa osim tvoje kompleksaške pretpostavkeЈедини коплексаш у целој причи си ти. Тежак тебра комплексаш.
3 hours ago3 hr 2 hours ago, Mel said:Da, i to nije nimalo nebitan momenat u prici.Ту има подоста момената. Од менаџерског шљама, преко швапског расизма и надмености, и српског дувања...
2 hours ago2 hr ovome na čelu piše laže ko ker. ima na čelepenci ogromni džambotron na kom piše laže ko ker
2 hours ago2 hr Pixie je trabalo da pošalje čaletu jednu dobru ravu i završio bi posao Kako se zove ćale jer Srki?
2 hours ago2 hr 5 minutes ago, Fakundo Sava said:Pixie je trabalo da pošalje čaletu jednu dobru ravu i završio bi posaoKako se zove ćale jer Srki?Збиља је штета што те није послушао.
1 hour ago1 hr 12 minutes ago, Fakundo Sava said:Pixie je trabalo da pošalje čaletu jednu dobru ravu i završio bi posaoKako se zove ćale jer Srki?Sebastijan.
37 minutes ago37 min Nešto sam čačkao po yugopapiru i naiđem na prognoze poznatih pred početak EP 84..