Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Just now, levi said:

ovaj ćale neka teška džukela, a i u savezu teške džukele, čudo da nisu mogli da se dogovore

Знаш га?

• Replies 43.1k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

4 minutes ago, porucnik vasic said:

Знаш га?

Dovoljan je ovaj video da se vidi o kakvom dziberu je rec. Nadam se da ce klinac kad tad da se oslobodi ovog nadobudnog neandertalca.

Just now, Lo Zingaro said:

Dovoljan je ovaj video da se vidi o kakvom dziberu je rec. Nadam se da ce klinac kad tad da se oslobodi ovog nadobudnog neandertalca.

Ма да довољан је видео да се види о каквом је џиберу реч Јашта. Клинац није истетовирани сплавар који се вуцара са напумпаним спонзорушама, и који ће ускоро да буде најбољи леви бек у Јевропи. Мрзи га ћале.

9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ovaj mali će imat problema kao Jelena Dokić i Bernard Tomić

Nadam se da nece, deluje da je slatko dete...

1 minute ago, porucnik vasic said:

Ма да довољан је видео да се види о каквом је џиберу реч Јашта. Клинац није истетовирани сплавар који се вуцара са напумпаним спонзорушама, и који ће ускоро да буде најбољи леви бек у Јевропи. Мрзи га ћале.

Izvini Sebastijane, nisam znao da si ti.

Otac deluje kao sirovina. Ali mi mali ne deluje kao maltretirano dete. Ima uspešnu karijeru za sada.

Brate...

17 minutes ago, Mel said:

Nadam se da nece, deluje da je slatko dete...

ezgif-2054f73e292e86.gif

hihi

50 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Otac deluje kao sirovina. Ali mi mali ne deluje kao maltretirano dete. Ima uspešnu karijeru za sada.

Отац је човек просечан Србин. Са манама и врлинама које такав бекраунд има. Има дете које постаје успешно у уз политику најпрљавијој бранжи у свет. Није битно различит од оца Флоријана Вирца.

Иначе дотични има и старијег сина фудбалера око којег је избио скандал у Партизану ономад када је отишао С. Милошевић. Чудним путевима је након неколико утакмица у Спартаку стигао у Партизан, одиграо тих фамозних пола сата, да би онда можда још чудније завршио у Арису из Солуна и тамо такође одиграо све скупа 20ак минута у небитној текми последњег кола. Кад погледам ћалета делују ми јасније неке ствари.

3 hours ago, porucnik vasic said:

Каква је то гомила бедника. Пошто нису могли да се огребу за проценат, наравно да су му објаснили да потражи другу репрезентацију. Ово из прве руке. Ћубрад.

Ne bih se zacudio da su FSS-ovci na slican nacin otpisali Ivanica i Krunica tako da umesto za Srbiju zaigraju za CG odnosno BiH. A obojca su daleko bolji igraci od bilo kog igraca srednjeg reda koji danas igra za Srbiju.

Ja uopste ne mogu ispratiti sta on pokusava da isprica. Treci put ne pustam pa da je najveci fazon ikada.

Just now, bags said:

Ja uopste ne mogu ispratiti sta on pokusava da isprica. Treci put ne pustam pa da je najveci fazon ikada.

Prica da su ga uvredili pa je onda dovezao sina jer su kao hteli sa njim da pricaju a ne sa ocem od sina, a onda je kad su se tako izradovali sinu on sinu rekao E sad izadji, pa im objasnio da nema oni sta da cekaju malog na rucak, da on za malog pravi ugovore, da se samo on pita, i da je samo on bitan, i da ga zabole da li Hosenffeffer u Nemackoj ima dobru industriju i fino uredjene parkove i kvalitetne skole, njega samo zanimaju Pare (!!)

Hvala.

Ispratio sam manje vise tu nit sto si napisala ali sam ocekivao da ih je nekako preveslao i namagarcio i da mi je to promaklo.

To sto je sirovina je jos manji problem. Puva se pred drugima tako sto ponizava svog sina od cijeg uspeha opet gradi svoju sliku. Divan otac.