Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Promenjeno domacinstvo sa Englezima, ipak na Marakani?

Procitah sada kako je Vucic rekao da se igra u Leskovcu, trazi da se zapise da je ideja bila njegova 😂 dobio je 10 pisama, naravno ni jedno nije otvorio, ali neki u savezu su se uplasili i popustili pod pritiskom i ipak promenili mesto odigravanja.

• Replies 43.2k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Cuti, dobro je da ne mora u Becu i Herenvenu da se igra kao protiv Lestera i Lidsa

vucic odredjuje mesto igranja utakmice?

odvesce nas pixeta na svecko mmw.

u drugim vestima, kolarov, selektor mlade reprezentacije, odlazi posle (valjda) tri utakmice koje je vodio. mislim da ih je sve tri izgubio, a sad ce da se uci poslu kao pomocni trener u interu

Dve pobede i tri poraza

Nesrecno srecni Stojkovic Dragan, ima laganini put ka barazu posle posrnuca Albanije, mozda nam je sada Latvija veci rival za drugo mesto od Albanije. Ne bih iskljucio da se nesto napravi protiv Engleza, nesreca za srecno nesrecnog Dragana Stojkovica sto se utakmica sa Englezima ne igra sada, posto im je vecina igraca mislima na Ibici, sto se videlo na utakmicama sa Andorom i Senegalom. Englezi ce na jesan biti u top formi.

Sto se tice nase igre, ona je jako losa, nisam siguran da dobijamo Latviju sa takvom igrom u gostima, vise lici na novu Tiranu sa mrsavim bodom.

Edited by Emerald

On 14. 6. 2025. at 8:04, Emerald said:

Nesrecno srecni Stojkovic Dragan, ima laganini put ka barazu posle posrnuca Albanije, mozda nam je sada Latvija veci rival za drugo mesto od Albanije. Ne bih iskljucio da se nesto napravi protiv Engleza, nesreca za srecno nesrecnog Dragana Stojkovica sto se utakmica sa Englezima ne igra sada, posto im je vecina igraca mislima na Ibici, sto se videlo na utakmicama sa Andorom i Senegalom. Englezi ce na jesan biti u top formi.

Sto se tice nase igre, ona je jako losa, nisam siguran da dobijamo Latviju sa takvom igrom u gostima, vise lici na novu Tiranu sa mrsavim bodom.

Zar mi nemamo baraz skoro zagarantovano bez obzira na plasman u grupi na osnovu lige nacija?

1 hour ago, DrZhivago said:

Zar mi nemamo baraz skoro zagarantovano bez obzira na plasman u grupi na osnovu lige nacija?

Zavisi od toga ko se plasira bez baraža. Ne bih rekao da je skoro zagarantovano, jer ipak bude iznenađenja, a i već smo se opekli na taj Liga Nacija Baraž jednom.

3 hours ago, *edited by mod said:

Zavisi od toga ko se plasira bez baraža. Ne bih rekao da je skoro zagarantovano, jer ipak bude iznenađenja, a i već smo se opekli na taj Liga Nacija Baraž jednom.

Zar ne ide da preko Lige Nacija idu one zemlje koje nisu ni prve ni druge u grupama. A posto smo mi u A grupi LN, skoro nikakva sansa je da 5 reprezentacija iz A grupe ne bude u prva 2 u grupi i da sve budu bolje plasirane od nas pa da mi budemo peti i ne odemo u baraz.

Каква је то гомила бедника. Пошто нису могли да се огребу за проценат, наравно да су му објаснили да потражи другу репрезентацију. Ово из прве руке. Ћубрад.

ovaj ćale neka teška džukela, a i u savezu teške džukele, čudo da nisu mogli da se dogovore

Ovaj mali će imat problema kao Jelena Dokić i Bernard Tomić