Tuesday at 19:581 day 20 minutes ago, harper lee said:Ovo sto Mitrovic izvodi slobodnjak pored zivih Vlahovica i Kataija u timu ne bi li napravio het-trik za poluvreme dovoljno govori kakva je ovo tra-la-la reprezentacija. Dao je dva na brutality i mogao bi na klupu pa da malo igramo fudbal u drugom poluvremenu.Englezi su ocigledno preko kurca odigrali protiv ovih mucenika, goru reprezentaciju odavno nisam gledao. Ona Zvezda iz jesenjeg dela prethodnog prvenstva bi im dala deset golova.Čuj Zvezda, neki TSC bi ih nakantao. Ovi su nivo naše Prve lige.
Tuesday at 20:171 day 12 minutes ago, pantelia said:Racic Ne vredi. Izveo dva balvana, uveo dva balvana na istim pozicijama.edit: A sada izvodi i stopera da bi uveo stopera. Edited Tuesday at 20:181 day by harper lee
Tuesday at 20:251 day Sto duze gledam A. Maksimovica, to sam sve skepticniji da ce Zvezda uspeti da ga proda i dobro zaradi.
Tuesday at 20:281 day Letonci i Albanci caciji igraju nereseno pred kraj, sto odgovara nasim cacijima...Bravo Mitre, a usao je i Stulic
Tuesday at 20:301 day 1 minute ago, Dimitrije said:Sto duze gledam A. Maksimovica, to sam sve skepticniji da ce Zvezda uspeti da ga proda i dobro zaradi.Znaju skauti dobro sta placaju, u ovom raspadu od igre je nebitno sta pokazuje. Evo malocas je jednim potezom izbacio Lukica ispred kojeg je bio brisan prostor, ovaj je naravno dodao na stranu Mitrovicu i jos naravnije pogresno i iza ledja, da bi ovaj super naravno izgubio loptu u pokusaju da prodje kroz igraca Andore.
Tuesday at 20:431 day 10 minutes ago, harper lee said:Znaju skauti dobro sta placaju, u ovom raspadu od igre je nebitno sta pokazuje. Evo malocas je jednim potezom izbacio Lukica ispred kojeg je bio brisan prostor, ovaj je naravno dodao na stranu Mitrovicu i jos naravnije pogresno i iza ledja, da bi ovaj super naravno izgubio loptu u pokusaju da prodje kroz igraca Andore.To je jedini dobar potez. Ako je Maksimovic odista talenat u rangu onih ciji transfer je cirka 20 milion evra, onda od njega ocekujem da to pokaze ubedljivije nego samo jednim potezom, a ne da se uklopi u raspalu igru.
Tuesday at 20:441 day Da li Sasda Lukic ume da odigra pas unapred? Svi negovi pasovi kada je okruzen protivnickim igracima su unazad ili bocno.
Tuesday at 20:451 day Zavrsnica ocekivano katastrofalna. Ova Andora je jos i gora, od onoga sto se ja secam. Kako li su tek Englezi dobili sa 1-0.
Tuesday at 20:501 day Gledao drugo poluvreme da vidim hoce li se desiti nesto...osim suta Vlahovica za penal i ovaj na samom kraju, mi jebeno nismo sutnuli na gol Andori.
Tuesday at 20:541 day lukic, gudelj, racic nula kreacija, nula smislenih pasova napred. neverovatno. terzic grozan, ali mali mitrovic jos gori. nijedan prodor, nijedan centarsut. sta je sa kosticem, gde on nestade?
Tuesday at 21:011 day Just now, Dimitrije said:To je jedini dobar potez. Ako je Maksimovic odista talenat u rangu onih ciji transfer je cirka 20 milion evra, onda od njega ocekujem da to pokaze ubedljivije nego samo jednim potezom, a ne da se uklopi u raspalu igru.Svaki dodir sa loptom mu je bio dobar, problem je sto je dodirnuo tri puta za sve vreme koliko je igrao. Ja se iskreno nadam da ce otici sto pre jer sto duze bude ostao ovde to ce mu talenat sve vise propadati. Ono sto je Zvezda igrala na prolece i ovo sto reprezentacija igra ne znam sta je ali fudbal nije.Jezivo je koliko smo bili losi i danas ali ne sumnjam da ce Piksi iskoristiti ovo fizicko sikaniranje Andore od strane Mitrogola i rezultat utakmice Engleska - Andora da pokusa da stvori utisak da smo mi zapravo danas nesto igrali. Sve dok nam je ovo manevar mi i necemo igrati nista bolje jer nijedan od cetiri igraca koji su igrali na tim pozicijama u ove dve utakmice ne ume da doda loptu napred i igra alibi fudbal. Kapiram da je u ovoj formaciji prirodno da se igra sa dva balvana u manevru ali ta formacija mora da se menja jer, za razliku od pocetka Piksijevog mandata kad smo imali Kostica i Tadica kao laznog spica koji je majstor da sacuva i podvali loptu u napadu, mi vise nemamo igrace za nju. Gudelj nema vise sta da trazi u reprezentaciji, Racic nikad nije ni imao, Maksa treba da bude alternativa Lukicu a Lukica treba upariti sa veznjakom tipa Krunica iz Zvezde koji moze sa svoje polovine terena da posalje pas napred. Sa cetvoricom pozadi lakse ce biti i Zivkovicu da igra jer ce pokrivati manji prostor i imace i beka i igraca iz veznog reda blize sebi koji ce mu omoguciti da koristi "kontra" nogu. Kad je Piksi uzimao reprezentaciju nismo imali maltene nijednog beka, sad imamo Nedeljkovica i Mimovica sa jedne i Terzica i Mladenovica sa druge strane, nema vise potrebe da igramo ovaj hrkljus sa sest defanzivnih igraca i dva centarfora od kojih polovina mora da ulazi u sredinu da bi popunila taj prostor, sto cini da igraju van pozicija i samim tim su manje efikasni.Sa ovim akrobacijama sa Racicem, Stefanom Mitrovicem i slicno treba prestati odmah. To nikad nece biti ozbiljni igraci a nisu ni u godinama da se istrpe jer ce nesto od njih biti u buducnosti.
Tuesday at 21:021 day S. Mitrovic tesko moze da posalje dobar cenarsut kada igra na levom krilu jer je desnjak. Od njega se ocekuje da zalomi, uleti u kazneni prostor i onda posalje ostru loptu pred gol da je neki od npadaca sprovede u mrezu. Slicno je i sa Zivkovicem, kome je leva noga jaca a igra po desnom krilu. Kreacija centralnih veznih je NULA. U prvom poluvremenu je Katai trebalo da igra kreativnog ofanzivnog veznog igraca. Nije odigrao nista narocito, ali je pokusavao da odigra dupli pas na prvu loptu (tako je doprineo prvom golu), zatim je dobro sutirao na gol. U Zvezdi on dobija lopte od Ivanica, Elsnika i Krunica pa moze da bude "Magiko". U reprezentaciji je okruzen balvanima koji vracaju lopte unazad ili ih salju na bok. Edited Tuesday at 21:061 day by Dimitrije