Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Taj meč nisam gledao al mislim da je bio Tunis.

• Replies 43.1k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

5 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

@harper lee ne znam, nisam opusten da vozim sa srpskim tablama i ostavljam kola ni po cro, isto tako ne bih bio ni po albaniji. jebes takav odmor. a dovoljan je jedan klinac kog su isprali matorci da napravi ozbiljno sranje, materijalna steta je manji problem.

toliko mora ima svuda da bi se moralo ici na neka potencijalno kriticna mesta po svaku cenu.

Ti stvarno misliš da su ti kola u Crnoj Gori bezbednija nego u Albaniji?

36 minutes ago, Miljenko said:

Estonija, jbt. Nisu bas rang San Marina, ali nisu nesto iznad Farana. Treba i to znati. Meni je za Pizona najzesci onaj pep talk pred mec protiv Argentine na OI.lolol

Jel to ono: ima jedan mali opasan u napadu zove se Leo Masi 😂, ima i jedan Tavez, njihovog golmana neču vam predstavljati ionako na njihovu polovinu nečete iči rolf.

28 minutes ago, Nikodije said:

jel se secate onog penala protiv nas na oi 2004, koji je sudija ponovio jedno 6 puta bez ikakvog razloga? umirao sam od smeha bukvalno. ne secam se protiv koga smo igrali, nesto mi tunis zvoni u glavi, mada moguce da je sudija bio tunisanin. @Cash ce znati.

rolf

Btw ko je naš golman? Nešto mi nije poznat.

Protiv Tunisa smo igrali, a sudija je bio sa Tahitija.lolol

Videh tek sada da je okaceno. Retko vidjena bizarnost, nevezano o kom se sportu radi.

Edited by Miljenko

majko mila

potisnuo sam ovo

19 minutes ago, Cash said:

Jel to ono: ima jedan mali opasan u napadu zove se Leo Masi 😂, ima i jedan Tavez, njihovog golmana neču vam predstavljati ionako na njihovu polovinu nečete iči rolf.

To je otprilike sazetak. Odbranu i golmana vam necu predstavljati, posto do njih necete ni doci.lolol

sećam se ovoga ko juče da je bilo. naši debili nisu hteli da vode 3 seniora na koje imaš pravo, pa primili skoro 20 komada u grupi lolol

Jedva su skrpili tim jer niko nije hteo da ide.

1 hour ago, Nikodije said:

Btw ko je naš golman? Nešto mi nije poznat.

Deluje mi da na dresu piše Milojević, ali mi ni lik ni prezime ne pale lampice

2 minutes ago, Profesionalac said:

Deluje mi da na dresu piše Milojević, ali mi ni lik ni prezime ne pale lampice

Aha, jeste, Nikola Milojević iz kulskog Hajduka

2 hours ago, Nikodije said:

Jedva su skrpili tim jer niko nije hteo da ide.

a ne znam, kad idu na revijalni turnir u hong kong bude otimačina koga će da vode, a za olimpijske igre da baš niko neće, to mi baš ne pije vodu.

davno je bilo ali meni je u sećanju da su čak i sve vreme igrali panjevi iz domaće lige, a tih par koji su znali igrati su grejali klupu jer su već bili prodati u strane klubove.

jel tad onaj neki pajvan pljunuo na sudiju pa ga suspendovalo na godinu dana ili je to bilo na nekim drugim OI?

Caci izbacio tim za igranje viktorije.