Yesterday at 13:481 day 1 hour ago, Cash said:Za SP je idealno 32 tima, za evropsko 16.I gledali bi Srbiju par puta u životu na SP a na EP nikad.
Yesterday at 13:581 day 7 minutes ago, Meduzalem said:I gledali bi Srbiju par puta u životu na SP a na EP nikad.od raspada sfrj plasirali smo se na svetska prvenstva 1998, 2006, 2010, 2018 i 2022, iako je svaki put kvota evropskih timova bila 13 ako se ne varam.al zato smo otisli na samo dva evropska 2000 (16 timova) i 2024 (24). tesko je objasnjivo zasto smo toliko uspesniji u kvalifikacijama za sp nego ep s obzirom da je kvota timova koji se plasiraju uvek bila manja na sp nego ep Edited yesterday at 14:001 day by Nikodije
Yesterday at 14:071 day mislim da smo cikluse pravili po rasporedu svetskih prvenstavaonda izduvamo(sem ‘98) pa kreće širenje spiska, smena generacija ispraviće me neko, svake kvalifikacije započeli sa novim selektoromu dve reči, sistema bez
Yesterday at 14:081 day zapravo je lako objašnjivo, ona gaylija ica bogdanov nas je eliminisao sa dva ep
Yesterday at 14:141 day pa nije samo to, mi smo kvalifikacije za ep 2012 poceli impresivnim porazom 1:3 od estonije kuci, nismo mogli ni sloveniju da dobijemo u dva meca, a u kvalifikacijama za ep 2016 prvu i jedinu utakmicu smo dobili na kraju u albaniji. imali smo jos problema osim ivana bogdanova. Edited yesterday at 14:161 day by Nikodije
Yesterday at 14:181 day 1 minute ago, Cash said:Nikodije kvalifikacije za EP 2012 počeli smo pobedom protiv Farana 3:0 😁ok, moguce, svakako je estonija bila jedna od prvih utakmica, secam se da je pizon vodio i da je bila rana jesen 2010.
Yesterday at 14:221 day 3 minutes ago, Nikodije said:ok, moguce, svakako je estonija bila jedna od prvih utakmica, secam se da je pizon vodio i da je bila rana jesen 2010.Nakon toga je Pižon dao izjavu da je sudija kriv za poraz
Yesterday at 14:231 day Just now, Cash said:Nakon toga je Pižon dao izjavu da je sudija kriv za porazhaha da, secam se da je nesto pogubljeno bulaznio posle utakmiceda, nismo dobili estoniju ni tamo. jedva bod po nekom snegu koliko se secam, stojkovic primio gol kroz ruke sa 30 metara. jbt cega smo se sve nagledali, pakao. Edited yesterday at 14:241 day by Nikodije
Yesterday at 14:361 day da, tih godina su se brkic i stojkovic smenjivali, ne znas koji je gori. kako jedan kiksne na nekoj utakmici tako ga ovaj drugi zameni pa onda on kiksne, pa se ovaj prvi vrati na gol. kao kralj i kocic devedesetih.a bilo je bisera kada uleti neko tipa jorgacevic, pa bude jos gori od svih. Edited yesterday at 14:371 day by Nikodije
Yesterday at 14:461 day sinoć mi iskoči neki reels sa jorgačevićem koji objašnjava kako ga je zaslepeo reflektor
Yesterday at 14:481 day Estonija, jbt. Nisu bas rang San Marina, ali nisu nesto iznad Farana. Treba i to znati. Meni je za Pizona najzesci onaj pep talk pred mec protiv Argentine na OI.
Yesterday at 15:011 day jel se secate onog penala protiv nas na oi 2004, koji je sudija ponovio jedno 6 puta bez ikakvog razloga? umirao sam od smeha bukvalno. ne secam se protiv koga smo igrali, nesto mi tunis zvoni u glavi, mada moguce da je sudija bio tunisanin. @Cash ce znati.