Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

1 minute ago, Dimitrije said:

Nas Elsnik je rodom Stajerac (Ptuj), a igrao je za Olimpiju. Kako su zestoki navijaci Olimpije prihvatili Stajerca u svojim redovima?

Pa kao što smo mi prihvatili Milka, Stojketa, Klea. A tek Dare Vršič(to je onaj što nam je dao gol iz polovine) kad je presao iz Olimpije u Maribor ceo stadion mu je skandirao:Dare kurbin sin 😂😂

• Replies 43.2k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ja sam razumeo da je prevenstveno u pitanju regionalna netrpeljivost a ne klupska.

Cela je nacija reprezenćacija

On 8. 6. 2025. at 21:11, Ratamahatta said:

Cela je nacija reprezenćacija

u to ime

mister iz pasi poljane

Jebo mu pas mater ljigavu i odvratnu jebo mu Vučić mater prodanu, gnjida.

podsetimo se reči bivšeg fukcionera fk timok gospodina vuksanovića

On 8. 6. 2025. at 12:47, gone fishing said:

jeste, sada videh, prvenstvo će trajati nedelju dana duže, pa drugorazrednim ekipama poput naše rastu šanse da se od mundijala oproste posle 4 tekme u 16 dana hihi

Nisam znao da je samo nedelju dana duze a ima i 50% vise utakmica u grupi i ima sesnaestina finala. Pa to ce biti onda dnevno po 5 utakmica ili cak i vise nekad. Ko ce tu uspjeti ispratiti sve utakmice? ubi to draz.

@harper lee ne znam, nisam opusten da vozim sa srpskim tablama i ostavljam kola ni po cro, isto tako ne bih bio ni po albaniji. jebes takav odmor. a dovoljan je jedan klinac kog su isprali matorci da napravi ozbiljno sranje, materijalna steta je manji problem.

toliko mora ima svuda da bi se moralo ici na neka potencijalno kriticna mesta po svaku cenu.

13 hours ago, Mil@n said:

Jebo mu pas mater ljigavu i odvratnu jebo mu Vučić mater prodanu, gnjida.

ja ovo ne vidim.. cuo sam jutros da je nekoga nazvao debilom, ali nisam slusao pa nisam uhvatio kontekst

Говорио је хипотетички о особи која не разуме његову тактичку генијалност и измене, дакле ако неко тамо не разуме шта он да му ради што је глуп.

Обраћање на нивоу снс селектора.

1 hour ago, DrZhivago said:

Nisam znao da je samo nedelju dana duze a ima i 50% vise utakmica u grupi i ima sesnaestina finala. Pa to ce biti onda dnevno po 5 utakmica ili cak i vise nekad. Ko ce tu uspjeti ispratiti sve utakmice? ubi to draz.

48 timova... mislim mogli su i da ukinu kvalifikacije i posalju svih 200. Suludo. Mislim da je 24 idealno. Jos i ovo Evropsko sada gde se ne kvalifikuje samo onaj ko ne zeli... gluposti.

posle onog ep u francuskoj valjda kad je prvi put igrano u tom mambo džambo formatu, zakačio sam čeferinovu izjavu gde je sumirao finansijski aspekt prvenstva

neto 4 mlrd €, bruto 2 mlrd €

jasno je kao dan da će se ići samo na proširenje prvenstva, ne bi me začudilo da izmisle neki model po kom se samo ne bi igralo za vreme svetskog prvenstva

Jasno, i ova liga nacija je samo jos jedna masina za zaradu. Mozda i njima i LS i NBA i gomili drugih dodje jednom iz dupeta u glavu kad pocne da im se bespovratno osipa broj gledalaca.

Mislim koja liga u svetu pravi najvise para i koliko u njoj moze jedan tim da ima utakmica godisnje?

6 minutes ago, Shan Jan said:

Mislim koja liga u svetu pravi najvise para i koliko u njoj moze jedan tim da ima utakmica godisnje?

Joj, sad si ga prizvao :(

58 minutes ago, Shan Jan said:

48 timova... mislim mogli su i da ukinu kvalifikacije i posalju svih 200. Suludo. Mislim da je 24 idealno. Jos i ovo Evropsko sada gde se ne kvalifikuje samo onaj ko ne zeli... gluposti.

Za SP je idealno 32 tima, za evropsko 16.