June 8Jun 8 8 hours ago, Nikodije said:Na Euru su bili bolji od nas, ali večeras su bili usrani od straha. Bukvalno su se nudili, imali smo hektare prostora. Možda i nije do Ćaciksija, fali kvaliteta.Шта каже Тухел? Како је играла Енглеска?
June 8Jun 8 Prvi utisak je da će iz ove grupe samo Engleska na SP, a ko ode u Baraž verovatno neće dalje. Što se tiče baraža sreća je da u isto vreme igramo sa Englezima, pa je manje verovatno da protiv Albanaca uleti neki kombinovani sastav.Drugi je da smo mi za sad zadovoljniji sa 0-0, a da li će da bude tako, videćemo posle revanša.
June 8Jun 8 13 minutes ago, *edited by mod said:Prvi utisak je da će iz ove grupe samo Engleska na SP, a ko ode u Baraž verovatno neće dalje. Što se tiče baraža sreća je da u isto vreme igramo sa Englezima, pa je manje verovatno da protiv Albanaca uleti neki kombinovani sastav.Drugi je da smo mi za sad zadovoljniji sa 0-0, a da li će da bude tako, videćemo posle revanša.Шта каже Тухел?
June 8Jun 8 Tek sam juce video raspodelu ucesnika sledeceg WC, po kontinentima/zonama. U Evropi uopste nije ni trebao da se igra baraz, vec da iz svake grupe prodju po 2 tima. Razumem 48 timova i celu tu pricu oko diverziteta, no previse ce tu biti egzotike.
June 8Jun 8 11 hours ago, Shan Jan said:U sunce ti zarko zvizdi ceo stadion na nasu himnuodlican poziv da se letuje u albanistanu
June 8Jun 8 48 minutes ago, Miljenko said:Tek sam juce video raspodelu ucesnika sledeceg WC, po kontinentima/zonama. U Evropi uopste nije ni trebao da se igra baraz, vec da iz svake grupe prodju po 2 tima. Razumem 48 timova i celu tu pricu oko diverziteta, no previse ce tu biti egzotike.Da Evropa je dobila beznačajno povećanje sa 13 na 16 učesnika, uz to po grupama će se igrati samo dva meča, umesto da povećaju broj mečeva oni su ih smanjili, tako da za repke poput naše, koje trebaju da rode mečku da se uopšte plasiraju, sledi povratak kući posle 5 dana, bez prilike da steknu iskustvo i zabave narod kući
June 8Jun 8 1 hour ago, gone fishing said:Da Evropa je dobila beznačajno povećanje sa 13 na 16 učesnika, uz to po grupama će se igrati samo dva meča, umesto da povećaju broj mečeva oni su ih smanjili, tako da za repke poput naše, koje trebaju da rode mečku da se uopšte plasiraju, sledi povratak kući posle 5 dana, bez prilike da steknu iskustvo i zabave narod kućiTaj sistem na samom prvenstvu je tek glupav. Bolje da se naprave grupe od po 5-6 timova, pa jednokruzno. Veci ce hajp biti i kod ucesnika (recimo 8 grupa sa po 6 ucesnika).
June 8Jun 8 2 hours ago, gone fishing said:Da Evropa je dobila beznačajno povećanje sa 13 na 16 učesnika, uz to po grupama će se igrati samo dva meča, umesto da povećaju broj mečeva oni su ih smanjili, tako da za repke poput naše, koje trebaju da rode mečku da se uopšte plasiraju, sledi povratak kući posle 5 dana, bez prilike da steknu iskustvo i zabave narod kućiZar nije na kraju usvojeno da bude 12 grupa po 4 i da ide jos par najboljih trecih dalje? Edited June 8Jun 8 by DrZhivago
June 8Jun 8 5 hours ago, porucnik vasic said:Шта каже Тухел?Tuhel kaže da imaju 9 bodova iz 3 utakmice
June 8Jun 8 jeste, sada videh, prvenstvo će trajati nedelju dana duže, pa drugorazrednim ekipama poput naše rastu šanse da se od mundijala oproste posle 4 tekme u 16 dana
June 8Jun 8 5 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:odlican poziv da se letuje u albanistanuMozes komotno da ides, samo idi dole na jug prema Grckoj jer gore oko Draca ima mnogo turista sa Kosova, Albance iz Albanije apsolutno zabole patka za to odakle si. Za mnoge od njih, cak i za mladje (mladje tipa tridesetak godina), Beograd je jos uvek neki lokalni velegrad iz jugoslovenske bajke u kojem zive milioni ljudi i ogroman je za njihove pojmove. Mi danas imamo romanticnu predstavu o nekim gradovima tipa Sarajeva, Podgorice, Pristine ili Skoplja, Tirana spada u taj neki nivo, realnost je da je u SFRJ bilo tri grada (Zagreb, Ljubljana i Dubrovnik), jedan velegrad (Beograd) a ostalo su sve bile (i ostale) malo vece selendre. Tih pola stadiona i vise koji su urlali, zvizdali i bacali svasta na teren su svi odreda dosli sa Kosova. Nije ni kod nas bolje po tom pitanju, jedne godine smo igrali sa Bosnom na Marakani neke kvalifikacije, dan-danas me je sramota publike na toj utakmici a pola stadiona je doslo iz Republike Srpske da rasciscava nerasciscene racune iz rata. Pisao sam vec o tome, onih prvih godina ABA lige muceni @Ivo Petović i ja smo jedva uspevali da obuzdamo Ikara koji je na svakoj Zvezdinoj utakmici protiv hrvatskih klubova hteo da se bije s nekim mucenim, opskurnim likovima ocigledno iz Krajine jer su non-stop tulili i jebavali majku ustasku deci koja su dole igrala kosarku. Pogotovo se secam jedne utakmice protiv Splita koji je dosao maltene sa juniorskom ekipom, neka ekipa od desetak takvih likova je celu jebenu utakmicu jebavala majku ustasku toj deci iz Splita koja nisu znala sta ih je snaslo. U jednom trenutku su i mene iznervirali i okrenuo sam se prema njima da im dobacim ali kad sam ih video odustao sam. Nesreca od ljudi, vise je u njima bilo neke tuge, frustracije i ocaja nego mrznje i besa. Vecina ljudi na forumu ne zna sta su sve ti ljudi prosli, i ti iz Krajine ili Bosne i ovi sa Kosova, a i ako znaju to im je vise onako akademska informacija ciji znacaj i sadrzaj slabo razumeju i uglavnom im sluzi za pogresne stvari kao sto je drkanje kurca po drustvenim mrezama.Zao mi je samo one dece sto su pokazivala orla dok je svirana nasa himna jer to nije doslo iz njihovih glava i ocigledno je organizovano od strane starijih bilmeza. Ovo na tribinama je bilo podnosljivo, nista bolje nece biti ni kod nas. Nadam se samo da cemo igrati na Marakani gde su tribine daleko od terena pa bar nista nece moci da pada na teren.
June 8Jun 8 Oko ponašanja nemojte misliti da to ima samo na jugu. Ima toga i kod mene u Slo kad odem u Lj da gledam derbi Olimpija-Maribor. Gađaju se mariborski igrači plastičnim flašama, upaljačima itd. Pakao. Ti ljudi ne shvataju da samo prave još večju štetu svom timu a prave međveđu uslugu rivalu koji savršeno iskoriste tu situaciju da leže na travi i pokradu što više vremena. Da bude stvar još gora ti koji prave probleme su mahom likovi 50+. Na hokeju u tivoliju je jednom neka budala pogodila protivničkog igrača mobilnim telefonom . Da ne govorim o tome da je u Ljubljani na vecitom derbiju glavni repertoar navijanja ubi Štajerca i: mrzim Maribor i Viole i sad idemo sa sekirom u ruci da koljemo Štajerce 😁😅.
June 8Jun 8 Nas Elsnik je rodom Stajerac (Ptuj), a igrao je za Olimpiju. Kako su zestoki navijaci Olimpije prihvatili Stajerca u svojim redovima?