4 hours ago4 hr 9 minutes ago, Milosh76 said:Jok decko, jer je lakse kontrolisati 5000 ljudi, nego 50.000 ljudi i spreciti incidente kao sto su pravili ovi idioti u Tirani.Nije lepo opravdane emocije kvalifikovali bolešću.
4 hours ago4 hr 4 minutes ago, Nikodije said:Samo Ćaciksi može da odigra 0:0 protiv ovako bednog rivala. Živa bi ih rutinirao.Da se odigra hrabrije treba imati kvalitet. Mi ga nemamo jbg. A i Albanija nije baš raspad, seti se kako su igrali na Euru.
4 hours ago4 hr Maksimovic, Lukic i Terzic su jednostavno preslabi u kreaciji da bismo odigrali bilo sta konkretno a kad se Samardzic vrati nazad da uzme loptu jer mu dopizdi da Maksa i Lukic dodaju jedan drugom i vracaju loptu stoperima onda nemamo igraca iza napadaca koji moze da smisli nesto pametno. Plus ova kombinacija sa Mitrovicem i Vlahovicem dokazano ne vredi nista jer je Mitrovic mnogo usporio a Vlahovic igra daleko od gola pa, sto bi Terzic dr Zvezdan rekao, knjigovodstveno imamo dva napadaca a realno su obojica potpuno bezopasni. Odbrana je OK ali ovo je realno sljakerska reprezentacija i jedino cemu mozemo da se nadamo da ce karijere Maksimovica i Ugresica ici kako treba pa da za par godina skupimo par veznih igraca koji znaju da igraju fudbal.
4 hours ago4 hr 1 minute ago, Cash said:Da se odigra hrabrije treba imati kvalitet. Mi ga nemamo jbg. A i Albanija nije baš raspad, seti se kako su igrali na Euru.Na Euru su bili bolji od nas, ali večeras su bili usrani od straha. Bukvalno su se nudili, imali smo hektare prostora. Možda i nije do Ćaciksija, fali kvaliteta.
4 hours ago4 hr Milenkovic odlican, gosa isto, meni i Erakovic sasvim dobar. Pavlovic mozda i najgora utakmica u reprezentaciji, ali ako iko ima pravo na los dan, to je on.Maksimovic bolji od Lukica, bekovi nista, Samardzic imao nekoliko bas lepih prebacivanja lopti na levu stranu, mada je onaj penal stvarno... Mitar ocajan, Vlahovic uzasno sebican, ne znam koji mu je, nikad nije bio ovakav.Nijedna izmena nije donela boljitak, doduse nisu ni losiji bili. Ocaj utakmica, moglo je ovo da se dobije, mada mislim da nam ne bi donelo nista u ukupnom plasmanu.
4 hours ago4 hr Naravno da je Vlahović sebičan, jer šta da radi sa loptom inače kada mu niko nije u dobroj poziciji za bilo šta u kontinuitetu. Onda uzme da igra sam, pa šta bude, a obično ne bude ništa, kao večeras.
3 hours ago3 hr 10 minutes ago, Nikodije said:Na Euru su bili bolji od nas, ali večeras su bili usrani od straha. Bukvalno su se nudili, imali smo hektare prostora. Možda i nije do Ćaciksija, fali kvaliteta.Preterujete s tim useravanjem od straha. Albance ni na Euru niko nije nadigrao kao sto ni mi nismo veceras, niti cemo u Beogradu, kao sto takve ekipe nije nimalo lako nadigrati. Nemaju individualni kvalitet ali su borbeni, disciplinovani, dobro organizovani i igraju cvrsto. Protiv takvih ekipa nikad nije lako igrati, ne mogu da ti naprave preveliku setu ali je mucno dati im gol ako ih ne shvatis ozbiljno. I Englezi su ih ako se ne varam nesto malo dobili kuci.
3 hours ago3 hr Dzaba "hektari prostora" koji su nam se otvarali kada nije bilo igraca koji bi odigrao pas unapred. Ako bi se prebrojala sva nasa dodavanja, kladim se da smo imali daleko vise pasovi unazad nego pasova unapored.
3 hours ago3 hr 28 minutes ago, Baldrick S. said:Koje su incidente pravili, sta li vi gledate. Bacali plasticne case na teren? Wooow. Ni jedna dimna bomba, ni jedna flasa, ni jedna pirotehnika.Jebes ti ovakvu reprezentaciju kad protiv ekipe 30 mesta ispod tebe igras na nereseno.zviždali su himny
3 hours ago3 hr 13 minutes ago, Ayatollah said:Naravno da je Vlahović sebičan, jer šta da radi sa loptom inače kada mu niko nije u dobroj poziciji za bilo šta u kontinuitetu. Onda uzme da igra sam, pa šta bude, a obično ne bude ništa, kao večeras.Ma nije, danas ja pamtim 3 situacije gde ima potpuno otvorenog coveka, jednom cak i za vrhunsku poziciju za sut, on glavinja medju trojicu i gubi loptu
3 hours ago3 hr Ja nisam bio srecan sto je Piksi pozvao Kataija. On jeste kvalitetan igrac ali je prosao svoj igracki pik i u Zvezdi uglavnom nije starter. Ali, kako kaze Piksi, pozvao ga je jer je Katai lucidan igrac i jednim potezom moze da stvori sansu ili da resi utakmicu. Posto mu je tim kreativna nula, onda sam ocekivao da ubaci Kataija (umesto Mitra) u poslednjih 15-20 min i da pokusa da na Kataijevu 'magiju" izvuce pobedu. Pismanio se Piksi i odlucio na kraju da cuva rezultat ubacivsi Gudelja i Nedeljkovica a Kataija je ostavio da se posle zagrevanja vrati na klupu. Nije ga valjda pozvao zbog Andore? Ne ocekujem da ce vise da ga poziva. Edited 3 hours ago3 hr by Dimitrije
3 hours ago3 hr nije mi jasna idaja da mitar igra iza vlahovica kao ofanzivi vezni ako je to stvarno bila namera piksija. u prvom poluvremenu stalno je igrao duboko i vecinom gubio lopte, a i kad nije, bio je jako spor i neupotrebljiv. cim se vratio u sesnaesterac imao je dve ozbiljne sanse
3 hours ago3 hr Andrija Maksimovic za malo da donese prevagu, na albansku stranu. Zelen je on za ovo takmicenje, najebali smo ga ako nastavi da bude "srpski Mesi".Albanija je ekipa koja trci dosta, i brzi su od nas, i na tom osnovu su nam zapretili u prvom poluvremenu gde su bili mnogo bolji, ali cim su pocrkali sve mane su im dosle do izrazaja, pre svega slabija tehnika i neumesnost da smisleno prenose loptu do protivnickih sesnaest, a da to nije ispucavanje u prazan prostor gde ce krilo da utrci iza ledja Pavlovica i Milenkovica. Mi smo se nasli u nebranom grozdju, jer su oni pocrkali i sa slabijom klupom, a ti imas loptu i inicijativu ali si glup ko kurac, a usput i malodusan jer se zadovoljavas sa bodom iz Tirane. To nas je na kraju i dotuklo, sve sa Piksijem koji urla "2 minuta", i vraca ih nazad, tako da ga sa tim stavom ne bi metnuli do sutra.