6 hours ago6 hr Just now, levi said:pa da im se revanširamo, jer su i u Leskovcu idioti, šta?Jok decko, jer je lakse kontrolisati 5000 ljudi, nego 50.000 ljudi i spreciti incidente kao sto su pravili ovi idioti u Tirani.
6 hours ago6 hr Just now, levi said:pa da im se revanširamo, jer su i u Leskovcu idioti, šta?Bliže su tribine, verovatno lakše dobaciti šufla
6 hours ago6 hr Jedna od najgorih utakmica koje sam gledao u poslednje vreme, a gledao sam razno đubre...
6 hours ago6 hr Kad je nasa repstacija poslednji put odigrala tekmu vrednu gledanja..da kazes..trudili se jbt, napadali..Onaj dvoboj protivu Portugala mi pada na pamet
5 hours ago5 hr 1 minute ago, SNARC said:Kad je nasa repstacija poslednji put odigrala tekmu vrednu gledanja..da kazes..trudili se jbt, napadali..Onaj dvoboj protivu Portugala mi pada na pametProtiv Danske ovde u LN, cini mi se
5 hours ago5 hr Koje su incidente pravili, sta li vi gledate. Bacali plasticne case na teren? Wooow. Ni jedna dimna bomba, ni jedna flasa, ni jedna pirotehnika. Jebes ti ovakvu reprezentaciju kad protiv ekipe 30 mesta ispod tebe igras na nereseno.
5 hours ago5 hr 2 minutes ago, Baldrick S. said:Koje su incidente pravili, sta li vi gledate. Bacali plasticne case na teren? Wooow. Ni jedna dimna bomba, ni jedna flasa, ni jedna pirotehnika.Jebes ti ovakvu reprezentaciju kad protiv ekipe 30 mesta ispod tebe igras na nereseno.ja sam video upaljac tirkizne boje pored glave erakovica
5 hours ago5 hr Najveci uspeh na ovoj utakmici je to sto je zavrsena. Vidjena igra je jad i beda dve ispodprosecne ekipe. Albanski igraci su slabijeg kvaliteta od nasih ali u igri albanske reprezentacije postoji neki sistem. Kod nas je jaci individualni kvalitet ali igra bez sistema. Edited 5 hours ago5 hr by Dimitrije