Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

I da. bez suta u okvir gola.

• Replies 43k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Več nakon Eura je konstantovano da Vlahović i Mitar ne mogu zajedno u špicu.

Gospodin Aleksandar Katai resava ovo

Just now, Cash said:

Več nakon Eura je konstantovano da Vlahović i Mitar ne mogu zajedno u špicu.

Mitar ne moze vise ni sam, ni u paru sa nekim... Gotov je on, jebala ga Arabija...

Mi izgledamo kao da igramo bez igrača u veznom redu. Maksimović, Samardžić i Lukić u odbrani na sve kasne, a napred kao da nisu na terenu uopšte. Lopta iz odbrane ide ka jednom ili drugom boku, ni tu nemamo neku prednost, a u sredini imamo rupu bukvalno. Bezidejna i bezopasna igra. Ni Albanci nisu ništa naročito bolji, ako uopšte.

Mitrović je igrač koji u ovom stanju ne bi smeo da igra ni za C reprezentaciju, bilo koji špic koji može da trči je korisniji od njega na terenu.

Vlahović je jedini naš igrač koji je stvarno top klasa, odskače od svih ostalih.

2 minutes ago, pantelia said:

Gospodin Aleksandar Katai resava ovo

Moze slobodno umesto ove prevare terzica

21 minutes ago, Cash said:

Mitar mora napolje.

Mitar je beskorisan igrac izvan kaznenog prostora i kada napadamo i kada se branimo. Ali je zver u protivnickom kaznenom prostory. To sto to svoje zverstvo ne pokazuje je zasluga njegovih saigraca jer mu ne salju lopte kada se nalazi u sesnaestercu.

2 minutes ago, radisa said:

Mitar ne moze vise ni sam, ni u paru sa nekim... Gotov je on, jebala ga Arabija...

Tebra..tolike pare su u pitanju..da razumem sto ga boli dzoni..i mene bi.

1 minute ago, Dimitrije said:

Mitar je beskorisan igrac izvan kaznenog prostora i kada napadamo i kada se branimo. Ali je zver u protivnickom kaznenom prostory. To sto to svoje zverstvo ne pokazuje je zasluga njegovih saigraca jer mu ne salju lopte kada se nalazi u sesnaestercu.

Ovaj post me spominje na Žigu i neupotrebljive centaršuteve D

1 minute ago, Dimitrije said:

To što Mitrović ne pokazuje zverstvo je pre svega rezultat njegove izuzetne sporosti, zbog kojih ne ulazi u izgledne situacije, niti odvlači odbranu protivnika. Jednostavno je suviše spor, uvek je korak iza rivala, nekada i dva.

Ladno nije promenio ni jednog igraca.

Hisaj je brat blizanac onog Šiptara što šije u podrumu u filmu Balkanska braća.

Konacno dobra sansa

Udji kucko