Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Slazemo se tu, mislim ovo i jeste bio susret 22. protiv 32. na rang listi, i "the rezultat iz real" samo zato sto je Arnautovic promasio sve sto je mogao. Ali jbg, da Austrija ima Salaha umesto Arnautovica alpska dominacija bi bila stvarna, a ovako su ipak, jbg, Austrija.

mozda piksi nije najlosiji nas selektor, ali je za mene ubedljivo najgadniji

zanima me da li postoji neka pogodnost u slucaju ostanka u A ligi nacija glede kvalifikacija za svetsko prvenstvo? tipa ako zavrsis treci u grupi da imas osiguran baraz, kao sto je to bila varijanta u kvalama za proslo ep ... mrzi me da kopam sad.

ili se ova liga bez briga igra tek reda radi

Englezi vode na poluvremenu 1:0 protiv Albanije.

3 hours ago, TS-CS said:

zanima me da li postoji neka pogodnost u slucaju ostanka u A ligi nacija glede kvalifikacija za svetsko prvenstvo? tipa ako zavrsis treci u grupi da imas osiguran baraz, kao sto je to bila varijanta u kvalama za proslo ep ... mrzi me da kopam sad.

ili se ova liga bez briga igra tek reda radi

4 ekipe po rezultatu iz lige nacija ide u baraz sa drugoplasiranim ekipama

Sine, pa Gudelj kao da se venčao sa repkom - igraće "dok nas smrt ne rastavi"

Krcat stadion

Lukic nije igrac manje, on je dva igraca manje.

Kakva totalna dominacija Austrije na sredini. Kao da igraju Zvezda i Tekstilac.

Nikad manje kreativnu ekipu nismo imali. Bar da su trkaci, al ni to.

lukic kriminalno

Nije on kriv.

7 minutes ago, Dimitrije said:

Kakva totalna dominacija Austrije na sredini. Kao da igraju Zvezda i Tekstilac.

Sa manevrom u sastavu Maksimovic, Gudelj i Lukic ne bismo dominirali ni protiv Tekstilca. Maksi i Gudelju je jedini kvalitet markacija i igra bez lopte a Lukic veceras igra na poziciji za koju nema nijedan jedini kvalitet i samo se bezveze nervira lutajuci po terenu bez ucinka. Mi doslovno nemamo nijednog igraca u timu koji na sredini moze da sacuva loptu pod pritiskom i distribuira je dalje, svaku drugu loptu su Austrijanci uzeli kao na treningu. Jedino sto smo uopste uradili za ovih 46 minuta je bilo iz prodora Pavlovica, nas vezni red nema nikakav uticaj na igru i desavanja na terenu.

Prosek godina na tribinama 12