Jump to content
Upgrade na v5

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Nikodije bojkotuje repku a kad zveknemo Austriji nočas 3 komada ima odma da se napali 😁

Kaze na hiljade nasih dolaze, nasli karte, bez obzira na kaznu dve utakmice bez navijaca na strani. H Gastarbajteri vladaju 😆

Karte su mogle potpuno normalno da se kupe tako da tu nema reci o nikakvoj mitskoj snalazljivosti "nasih". Ko god je hteo, mogao je da ih online kupi - pricam o utakmici u Becu

Takodje, jasno je podeljeno gde ce ko da sedi i to se zna od kako su poceli da prodaju karte.

Mene je fudbal uopste ne zanima (a pogotovo ne sada) nego me sin smorio da ga vodim. Ako ne bude pumpanja, mislim da cu najkasnije do poluvremena napustiti stadion.

Kakva golcina Samardzica ziga

Kakva golcina Samardzica. Minijatura

Ali Mimovic. Igra kao debil celu utakmicu, napravi jedan dobar potez iz kojeg damo gol i pretvori se u Maldinija.D Izludeo me je u Zvezdi time.

a i to je bio slucajni odbitak

kakav neslavni rekord, mafijaška reprezentacija igra neprijateljskutm utakmicu, a na forumu ispisana 4(četiri) posta

ziga

Piksi je Inspektor Kluzo kolko je srecan, jbs mi sve

Dakle, pratio sam u kafani, ovo je moralo biti 4:1 za Ranjika, Piksi da jede govna.

Biće teško večeras ali pobeđivali smo i mnogo bolje timove od Srbije

12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kakav neslavni rekord, mafijaška reprezentacija igra neprijateljskutm utakmicu, a na forumu ispisana 4(četiri) posta

ziga

4 previše.

13 hours ago, JohnnyD said:

Piksi je Inspektor Kluzo kolko je srecan, jbs mi sve

Srecan ili ne, mene sinocnja Austrija uopste nije impresionirala, niti imaju neki poseban kvalitet i ne znam otkud te price da je trebalo da nas naguze. Sinos smo imali problema da ustopujemo Arnautovica jer smo prakticno igrali bez prve odbrane, nista drugo Austrijanci nisu napravili osim sto su drkali loptu dve trecine utakmice. Alaba posle one grozne povrede nije igrac kakav je bio a ovi ostali su tipicni germanski sljakeri, uigrani i sa mnogo automatizama u igri ali bolno netalentovani i predvidivi. Uopste me ne bi zacudilo da ih dobijemo u revansu.

Uzgred, sinoc smo zavrsili utakmicu sa dva igraca na terenu koji jos nemaju ni 18 godina, u utakmici za prolaz u visi rang takmicenja. Piksi je govno i naprednjacki udjiguz ali nije ni blizu toga da bude najgori selektor kojeg smo imali, to sto je govno uzrokuje lavovski deo kritika na njegov racun i nema nikakve veze sa fudbalom i taktikom.

16 minutes ago, harper lee said:

Srecan ili ne, mene sinocnja Austrija uopste nije impresionirala, niti imaju neki poseban kvalitet i ne znam otkud te price da je trebalo da nas naguze. Sinos smo imali problema da ustopujemo Arnautovica jer smo prakticno igrali bez prve odbrane, nista drugo Austrijanci nisu napravili osim sto su drkali loptu dve trecine utakmice. Alaba posle one grozne povrede nije igrac kakav je bio a ovi ostali su tipicni germanski sljakeri, uigrani i sa mnogo automatizama u igri ali bolno netalentovani i predvidivi. Uopste me ne bi zacudilo da ih dobijemo u revansu.

Uzgred, sinoc smo zavrsili utakmicu sa dva igraca na terenu koji jos nemaju ni 18 godina, u utakmici za prolaz u visi rang takmicenja. Piksi je govno i naprednjacki udjiguz ali nije ni blizu toga da bude najgori selektor kojeg smo imali, to sto je govno uzrokuje lavovski deo kritika na njegov racun i nema nikakve veze sa fudbalom i taktikom.

Ma Austrija je krs, i to smo prezvakali na onoj temi na evropskom sa cuvenim predvidjanjem Tarabica o "alpskoj dominaciji". Problem je sto smo mi veci krs:

444.jpg

Jeste ovo bikini, ali 25:2 u centarsutevima je i bikini i kozne gace istovremeno koje su nas spasle ovog puta. Piksi nedvosmisleno sve vise podseca na Pitera Selersa (ili Stiva Martina, kako vam drago) koji kao seprtlja i na puku srecu nekako ide iz utakmice u utakmicu, i zalomi mu se neki povoljan rezultat cisto igrom sudbine do granice urnebesnosti. U ovom momentu rendom lik sa ulice bi isto vodio ekipu, jer on vise nema nikakav uticaj.

Edited by JohnnyD

U nedelju je revans, jos ako je besplatan ulaz... #samokazem

2 hours ago, JohnnyD said:

Ma Austrija je krs, i to smo prezvakali na onoj temi na evropskom sa cuvenim predvidjanjem Tarabica o "alpskoj dominaciji". Problem je sto smo mi veci krs:

444.jpg

Jeste ovo bikini, ali 25:2 u centarsutevima je i bikini i kozne gace istovremeno koje su nas spasle ovog puta. Piksi nedvosmisleno sve vise podseca na Pitera Selersa (ili Stiva Martina, kako vam drago) koji kao seprtlja i na puku srecu nekako ide iz utakmice u utakmicu, i zalomi mu se neki povoljan rezultat cisto igrom sudbine do granice urnebesnosti. U ovom momentu rendom lik sa ulice bi isto vodio ekipu, jer on vise nema nikakav uticaj.

Igrali su na Arnautovica u box jer je nama centralnog defanzivca igrao mocni Gudelj, jos bi poraznije u smislu ucinka ta statistika izgledala da nisu imali tu prednost i da je tu bio Bleki Milenkovic. Kad ekipa s ovolikom prednoscu u posedu ubaci toliko centarsuteva to znaci prednost ali takodje znaci i da ekipa nema preveliki broj resenja na postavljenu odbranu. Od tih 25 centarsuteva samo tri su nam napravili problem i sva tri su bili na Arnautovica.