Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Bukbvalno svaki aspekt države su uspeli da mi ogade. Rispekt, treba i to umeti. 

Podavili svi u sopstvenim govnima, dabogda 

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 2
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1029

• Cash

1001

Posted

Srbija - Austrija u Beogradu 23. marta je sjajna prilika da pokazemo sta mislimo o reprezentaciji i treneru. Da dodje 50.000 i da svi navijamo za Austriju.

Posted

Secam se protiv Poljske u kvalifikacijama za Euro 2024 da je bio neki takav totalni bojkot i da je na stadionu bilo samo nekoliko hiljada Poljaka i skoro bez nasih navijaca. Mozda najmasovnije gostovanje bilo cijih navijaca u Srbiji ikad.

Posted
  On 18. 3. 2025. at 14:26, W.F.C. said:

Secam se protiv Poljske u kvalifikacijama za Euro 2024 da je bio neki takav totalni bojkot i da je na stadionu bilo samo nekoliko hiljada Poljaka i skoro bez nasih navijaca. Mozda najmasovnije gostovanje bilo cijih navijaca u Srbiji ikad.

Expand  

Misliš 2008. 

• +1 2
Posted

Jesen 2007. je to bilo, a posle te tekme smo igrali na JNA protiv Kazahstana gde je izasla najludja nasa ekipa ikada, mislim samo iz domace lige

Djordje Tutoric je igro stopera, Noj Andjelkovic levog beka, pobedili smo 1-0 

• Haha 2
Posted

Tu su valjda samo odsvirali himne po sneznoj mecavi, ustanovili da nema uslova za igru, pa odigrali sutra u nekom bez veze terminu

Posted

Đubrad-daju samo 4 karte da se kupi

Screenshot_20250319_084757.thumb.jpg.0af9c49230f2cc7b15a3b667c5a1cd26.jpg

Posted

Nisam znao da je to moguce

Bio je cetvrtak, Piksi je opalio po lopti i ona se od precke odbila iza Giovanija Galija, sve sto sam video je desetka na ledjima i nakon toga su ljudi poceli da padaju preko mene, pomerili smo se valjda dvadeset metara

To mi je jedna od najdrazih uspomena kao klincu, nisam zano da tako nesto postoji

I sad, kao da se lopta odbija od precke jbm ti fudbal i vreme 

• +1 1
Posted

pričao juče sa kolegom hoće klinca da vodi. centar zapada rasprodat/podeljen. ostatak stadiona mesta gde hoćeš

cenim da će biti manje od 10k

Posted

Čudo me da nisu stavili u Leskovcu da se igra

• +1 1