Filozof manijak Posted Monday at 19:55 Posted Monday at 19:55 Bukbvalno svaki aspekt države su uspeli da mi ogade. Rispekt, treba i to umeti. Podavili svi u sopstvenim govnima, dabogda 3 2
JohnnyD Posted yesterday at 13:16 Posted yesterday at 13:16 Srbija - Austrija u Beogradu 23. marta je sjajna prilika da pokazemo sta mislimo o reprezentaciji i treneru. Da dodje 50.000 i da svi navijamo za Austriju.
W.F.C. Posted yesterday at 14:26 Posted yesterday at 14:26 Secam se protiv Poljske u kvalifikacijama za Euro 2024 da je bio neki takav totalni bojkot i da je na stadionu bilo samo nekoliko hiljada Poljaka i skoro bez nasih navijaca. Mozda najmasovnije gostovanje bilo cijih navijaca u Srbiji ikad.
Cash Posted yesterday at 14:46 Posted yesterday at 14:46 On 18. 3. 2025. at 14:26, W.F.C. said: Secam se protiv Poljske u kvalifikacijama za Euro 2024 da je bio neki takav totalni bojkot i da je na stadionu bilo samo nekoliko hiljada Poljaka i skoro bez nasih navijaca. Mozda najmasovnije gostovanje bilo cijih navijaca u Srbiji ikad. Expand Misliš 2008. 2
Ratamahatta Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jesen 2007. je to bilo, a posle te tekme smo igrali na JNA protiv Kazahstana gde je izasla najludja nasa ekipa ikada, mislim samo iz domace lige Djordje Tutoric je igro stopera, Noj Andjelkovic levog beka, pobedili smo 1-0 2
Delija67 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Tu su valjda samo odsvirali himne po sneznoj mecavi, ustanovili da nema uslova za igru, pa odigrali sutra u nekom bez veze terminu
villiem Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nisam znao da je to moguce Bio je cetvrtak, Piksi je opalio po lopti i ona se od precke odbila iza Giovanija Galija, sve sto sam video je desetka na ledjima i nakon toga su ljudi poceli da padaju preko mene, pomerili smo se valjda dvadeset metara To mi je jedna od najdrazih uspomena kao klincu, nisam zano da tako nesto postoji I sad, kao da se lopta odbija od precke jbm ti fudbal i vreme 1
kud u maglu Simoviću Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago pričao juče sa kolegom hoće klinca da vodi. centar zapada rasprodat/podeljen. ostatak stadiona mesta gde hoćeš cenim da će biti manje od 10k
Recommended Posts