JohnnyD Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Andrija Maksimovic je lazni "srpski Mesi", a Samardzic pravi 2
MiddleClass Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 (edited) 10 hours ago, JohnnyD said: Andrija Maksimovic je lazni "srpski Mesi", a Samardzic pravi Samardzicu fali odlucnosti i malo vise muda. Na 0:0 ili kad je gusto ga nikad nigdje nema. U repki je medju slabijima i u Atalanti isto osim na 3 razlike jer samo se tad opusti. Tako se ne postaje veliki igrac jbg Edited November 27, 2024 by MiddleClass
dragance Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Srbija moze da proizvede velikog igraca samo greskom ili slucajno. Ne postoji ni promil strategije sa radom sa mladima, niti nekakva akademija koja nije u nekoj mutljavini sa regionalnim savezima i menadzerima koji se tu petljaju. Kad kazem "akademija" - mislim samo na upotrebu te imenice, ne i nekakvom pravom skolom.
MiddleClass Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 33 minutes ago, John Coltrane said: Pominje se Sari kao novi selektor Srbije?
John Coltrane Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Just now, MiddleClass said: Srbije? Ne no Crne gore 1
johan nagel Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Тај би прихватио само да може на миру ко човек да пурња где хоће, Србија му је обећана земља што се тога тиче 1
Cash Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 (edited) Sari če doči kao što je došao i Joakim Lew Edited November 27, 2024 by Cash
Nikodije Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 10 hours ago, Cash said: Sari če doči kao što je došao i Joakim Lew Verovatno, al ja oduvek pričam da našem fudbalu treba neki iskusan, namazani žabar. Utegao bi nas taktički, pride blizak mu je mentalitet, zna dosta igrača...
John Dies at the End Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 21 hours ago, dragance said: Srbija moze da proizvede velikog igraca samo greskom ili slucajno. Ne postoji ni promil strategije sa radom sa mladima, niti nekakva akademija koja nije u nekoj mutljavini sa regionalnim savezima i menadzerima koji se tu petljaju. Kad kazem "akademija" - mislim samo na upotrebu te imenice, ne i nekakvom pravom skolom. Apsolutno sve stoji. Nacin na koji se radi(lo) u mladjim kategorijama je blago rečeno pogresan i katastrofalan, nebrojeno talenata je izgubljeno. Lazar je produkt "nemacke" skole i jos uvek je relativno mlad, i ima vremena da unapredi svoju igru.
red star forever Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 5 minutes ago, John Dies at the End said: Apsolutno sve stoji. Nacin na koji se radi(lo) u mladjim kategorijama je blago rečeno pogresan i katastrofalan, nebrojeno talenata je izgubljeno. Šta se tačno radi pogrešno?
dragance Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 11 minutes ago, red star forever said: Šta se tačno radi pogrešno? Tehnička obrada, motorika i automatizmi. A onda možda i najvažnije: snaga/mišićna masa i pravilna ishrana. 1
MiddleClass Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 4 hours ago, Nikodije said: Verovatno, al ja oduvek pričam da našem fudbalu treba neki iskusan, namazani žabar. Utegao bi nas taktički, pride blizak mu je mentalitet, zna dosta igrača... Onda bih ja Sarija prije u Zvezdi 1
Cash Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 4 hours ago, Nikodije said: Verovatno, al ja oduvek pričam da našem fudbalu treba neki iskusan, namazani žabar. Utegao bi nas taktički, pride blizak mu je mentalitet, zna dosta igrača... Misliš da bi nas utego ko Zenga Zvezdu.
Nikodije Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 1 minute ago, Cash said: Misliš da bi nas utego ko Zenga Zvezdu. Meni je bila ok Zengina Zvezda, koliko se sećam. 2
Recommended Posts