Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, Ayatollah said:

Dobro smo igrali juče, ali nekada ti se jednostavno ne da ti lopta uđe u gol iako si mnogo bolji. Dešava se. 

Generalno smo solidno odigrali Ligu Nacija, iako su i Danska i Švajcarska po mom mišljenju ekipe u opadanju koje će uskoro morati da idu u rebuilding, plus nisam siguran ni koliki su fokus oni stavili na ovo takmičenje. Da smo bili drugi bilo bi idealno (nerealno je bilo očekivati da Španija ne bude prva), ali ni ovako nije loše, a neće biti tragično ni ako ne prođemo baraž, jer je Liga Nacija ipak polurevijalno takmičenje.

Mislim da je najveći dobitak ovog ciklusa u LN Vlahović, za koga je već sada jasno da je za klasu bolji igrač od bilo koga drugog u našoj reprezentaciji, zatim Pavlović, koji je sebe nametnuo kao vođu u zadnjoj liniji tima, definisanje hijerarhije na golmanskoj poziciji, kao i par igrača za koje je jasno da mogu da uđu u reprezentativnu rotaciju, ako ništa drugo. Dobra stvar je i delimični rebuilding koji je urađen sa odlaskom Tadića i smanjivanjem uloge braće Milinković Savić u timu, koji mogu da budu korisni timu, ali moraju da budu ozbiljniji, Sergej pogotovo (ako je to uopšte moguće). Deluje mi da imamo dobru osnovu za kvalifikacije za SP, ali će mnogo zavisiti i od žreba. Videćemo. 

Vodja tima u zadnjoj liniji je Bleki Milenkovic. Strahinja je maverick cija neiscrpna energija nas nekad nosi a nekad zakopa (sinoc nas je zakopala), Bleki je glavni oslonac odbrane, najbolji igrac i najjaca glava pozadi.

Edited by harper lee
  • +1 3
  • Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1681

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

991

Posted

Uzgred, jedino sto mi se sinoc nije dopalo je usrksnuce Veljkovica na ustrb Erakovica (osim ako Erak nije bio povredjen). Erakovic je vec sada neuporedivo bolji igrac od Veljkovica a mladji je desetak godina. Ta trojka pozadi (Erakovic, Milenkovic, Pavlovic) treba da nam bude stalni prvi izbor na stoperima, oni mogu jos godinama da igraju zajedno.

• +1 3
Posted (edited)

Блеки игра у страшној форми већ неко време и у клубу и у репрезентацији. Имао је онај неки период стагнације у Фиорентини и овај прелазак на острво делује да му је баш пријао.

E1984875-4498-4044-86B1-A26068C146A1.jpeg.021daf2260e26b95071d1ad0052c6070.jpeg

Ово су шешири како ствари стоје, огромна огромна штета што бар једна лопта није ушла. На првенство иду само првопласирани и четири другопласирана након доигравања. Додају се ваљда још четири екипе по пласману из лиге нација и од тих 16 екипа 4 иду на првенство (уз тих 12 првопласираних).

Edited by johan nagel
  • +1 2
Posted

Jbg, borićemo se. Ja bih voleo Belgiju u Leskovac.

Posted
11 minutes ago, kralj said:

Jbg, borićemo se. Ja bih voleo Belgiju u Leskovac.

Kako nas hoce s njima ocekujem Svajcarsku. Gotovo da sam zaboravio kad je poslednji put neko takmicenje proslo bez nasih duela s tom reprezentacijom.

Posted

Швајцарска би била супер, уз Аустрију, Данску и Хрватску. Од ових баш топ Белгија је у највећем паду дефинитивно тако да њих пре осталих.

Наравно све ове екипе су јаче од најјаче из другог шешира али јбг шта је ту је. Уз синоћни приступ би могли да се пошибамо, ако се вратимо на оно мрцварење из квалификација за Европско онда нам је свеједно ко је противник.

Posted

Sa Italijom i Holandijom se moze igrati bez problema. Znam da zvuci smesno ali pre bih njih nego Hrvatsku ili Austriju.

Posted

Moze i da se izgubi bez problema. Mi sa repkama iz vrha tradicionalno igramo plasljivo iz straha da nas ne napune, pa onda posle nekog minimalnog poraza pricamo da smo mogli i do neresenog ali je hvalilo (by Albijanic) malo srece. Ne racunajuci mec protiv Portugala, ne pamtim kad smo dobili neku jaku reprezentaciju. Budu tu dobri delovi utakmice (drugo poluvreme protiv Engleza sad na EP, prvih 60 minuta protiv Nemaca na SP...). Eto izvukli smo remi protiv Spanaca ovde, ali je tamo razlika u klasi dosla na naplatu..

Sa Hrvatima u fudbalu je odnos suprotan od kosarkaskog. Cinjenica je da imaju kvalitetnije generacije koje su postigle zavidne rezultate, pa se osecamo inferiorno, tako da ni oni nisu pozeljni. Austrijanci bi bili premija iz prvog sesira..

• +1 1
Posted

Hrvati bi nas verovatno ugazili jer bi bili max motivisani. 

Austrija igra jako nezgodan fudbal sa puno trcanja i pmladih igraca zeljnih dokazivanja. Belgija je sigurno bolji izbor.

Posted

Фазон је и у осталим утакмицама, не само међусобним. Типа ко ће пре да киксне против Ирске рецимо у Даблину.. Најмање што желиш је екипу која ће да почисти све пред собом и онда и ти мораш то исто, плус да будеш бољи у међусобном.