johan nagel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) ^ Невероватан идиот албијанић Edited 2 hours ago by johan nagel 1
Mr.Mxyzptlk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago jebes svecko, da ostanemo u A ligi pa da napadnemo euro '28
JohnnyD Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni nije zao sto nismo u prvom sesiru, ili sto potencijalno ne ostajemo u A ligi nacija, vec sto smo propustili sansu da konacno probijemo tu barijeru i prodjemo neku grupu, negde, nekada, igramo cetvrtfinale protiv nekog jakog protivnika... Mislim da bi nam bilo lakse i na sledecem svetskom, evropskom i u kvalifikacijama kada bismo skinuli tu ljagu sa grbace
johan nagel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Јбт у гомили ових идиота са Ртса, српски Мурињо испада мега нормалан лик који зна шта прича 1
Mr.Mxyzptlk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JohnnyD said: Meni nije zao sto nismo u prvom sesiru, ili sto potencijalno ne ostajemo u A ligi nacija, vec sto smo propustili sansu da konacno probijemo tu barijeru i prodjemo neku grupu, negde, nekada, igramo cetvrtfinale protiv nekog jakog protivnika... Mislim da bi nam bilo lakse i na sledecem svetskom, evropskom i u kvalifikacijama kada bismo skinuli tu ljagu sa grbace probili smo je ulaskom u A ligu nacija sad treba ostati tu i igrati jake tekme u kontinuitetu. steta je sto nismo dobili ove pacere jer blage veze sa fudbalom nemaju
Cash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: ako dobiju ukr, a kaladze prospe bodove u brnu Brno
W.F.C. Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E sada cemo u basketu da ih nabijemo najstrasnije, i to dvaput 1
JohnnyD Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nisam verovao da cu ovo da kazem, ali ima nesto u terenu u Leskovcu, da li ta skucenost, losa trava na kojoj mi znamo a oni ne.. jbm li ga, ali da se ja pitam svaku bismo od sad bili domacini tamo, nije mala stvar ostati neporazen kuci u grupi sa Spanijom, Danskom i Svajcarskom Edited 1 hour ago by JohnnyD 1
ronin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) @JohnnyDNismo sa Španjolskom igrali vo Leskovac nego na Marakani. Edited 1 hour ago by ronin 1
Recommended Posts