Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

^
Невероватан идиот

албијанић

Edited by johan nagel
  • +1 2
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

1000

Posted

Imamo priliku već u četvrtak da se osvetimo ...

Posted

jebes svecko, da ostanemo u A ligi pa da napadnemo euro '28

Posted

Meni nije zao sto nismo u prvom sesiru, ili sto potencijalno ne ostajemo u A ligi nacija, vec sto smo propustili sansu da konacno probijemo tu barijeru i prodjemo neku grupu, negde, nekada, igramo cetvrtfinale protiv nekog jakog protivnika... Mislim da bi nam bilo lakse i na sledecem svetskom, evropskom i u kvalifikacijama kada bismo skinuli tu ljagu sa grbace

• +1 1
Posted

Јбт у гомили ових идиота са Ртса, српски Мурињо испада мега нормалан лик који зна шта прича

• +1 1
Posted
1 minute ago, JohnnyD said:

Meni nije zao sto nismo u prvom sesiru, ili sto potencijalno ne ostajemo u A ligi nacija, vec sto smo propustili sansu da konacno probijemo tu barijeru i prodjemo neku grupu, negde, nekada, igramo cetvrtfinale protiv nekog jakog protivnika... Mislim da bi nam bilo lakse i na sledecem svetskom, evropskom i u kvalifikacijama kada bismo skinuli tu ljagu sa grbace

probili smo je ulaskom u A ligu nacija

sad treba ostati tu i igrati jake tekme u kontinuitetu.

steta je sto nismo dobili ove pacere jer blage veze sa fudbalom nemaju

Posted
26 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

ako dobiju ukr, a kaladze prospe bodove u brnu

Brno :wub:

• Haha 1
Posted

E sada cemo u basketu da ih nabijemo najstrasnije, i to dvaput 

• Haha 1
Posted

Nadam se da se Piksi neće šlogirati 

Ozbiljno mislim 

Posted (edited)

Nisam verovao da cu ovo da kazem, ali ima nesto u terenu u Leskovcu, da li ta skucenost, losa trava na kojoj mi znamo a oni ne.. jbm li ga, ali da se ja pitam svaku bismo od sad bili domacini tamo, nije mala stvar ostati neporazen kuci u grupi sa Spanijom, Danskom i Svajcarskom

Edited by JohnnyD
  • +1 4
Posted (edited)

@JohnnyDNismo sa Španjolskom igrali vo Leskovac nego na Marakani.

Edited by ronin
  • +1 3
Posted

Ni od Bugarske nismo izgubili u Leskovac 

Posted

verovatno najbolja naša tekma od portugala naovamo.

• +1 3
Posted

Dobro smo igrali juče, ali nekada ti se jednostavno ne da ti lopta uđe u gol iako si mnogo bolji. Dešava se. 

Generalno smo solidno odigrali Ligu Nacija, iako su i Danska i Švajcarska po mom mišljenju ekipe u opadanju koje će uskoro morati da idu u rebuilding, plus nisam siguran ni koliki su fokus oni stavili na ovo takmičenje. Da smo bili drugi bilo bi idealno (nerealno je bilo očekivati da Španija ne bude prva), ali ni ovako nije loše, a neće biti tragično ni ako ne prođemo baraž, jer je Liga Nacija ipak polurevijalno takmičenje.

Mislim da je najveći dobitak ovog ciklusa u LN Vlahović, za koga je već sada jasno da je za klasu bolji igrač od bilo koga drugog u našoj reprezentaciji, zatim Pavlović, koji je sebe nametnuo kao vođu u zadnjoj liniji tima, definisanje hijerarhije na golmanskoj poziciji, kao i par igrača za koje je jasno da mogu da uđu u reprezentativnu rotaciju, ako ništa drugo. Dobra stvar je i delimični rebuilding koji je urađen sa odlaskom Tadića i smanjivanjem uloge braće Milinković Savić u timu, koji mogu da budu korisni timu, ali moraju da budu ozbiljniji, Sergej pogotovo (ako je to uopšte moguće). Deluje mi da imamo dobru osnovu za kvalifikacije za SP, ali će mnogo zavisiti i od žreba. Videćemo. 

• +1 5
Posted

Izvukli smo maksimum, da je još koji šut ušao to bi bio bonus. Nismo više kanta za nabijanje, ne primamo tako lako golove i to je najveća dobit ovog ciklusa. Sredina nam je baš tanka, nadati se da će kroz godinu dvije neko da procvjeta.

• +1 1