johan nagel Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Иначе Петровић има невероватан рефлекс, штета што ће га слаба игра ногом коштати тога да брани у неким већим клубовима. Мада мора још да напредује генерално, и сад је запливао у празно пре оне одбране рецимо. 1
roux senyurt Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) pomaze i cinjenica da ovde nema sta da se izgubi, igraju bas rastereceno. oprosti mi piksi za sve grube rici Edited 1 hour ago by roux senyurt 1
radisa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 5 minutes ago, harper lee said: Komotno su nam poslali sudiju koji je kaznjavan zbog primanja mita. A mi ni to ne znamo da iskoristimo... O kukavna radikalštana ugašena... :( Edited 1 hour ago by radisa 2 1
harper lee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, radisa said: A mi ni to ne znamo da iskoristimo... O kukavna radikalštana ugašena... :( Da je Terzic predsednik FSS do sada bismo vodili 3:0, dva iz penala i jedan iz ofsajda. 2 1
JohnnyD Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nadam se da trener Danske nece nista da menja pozadi, njima je duvala takva promaja kao da su Gibraltar
kralj Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, harper lee said: Da je Terzic predsednik FSS do sada bismo vodili 3:0, dva iz penala i jedan iz ofsajda. Bar da im je Bina organizovao večeru sinoć.
Eleniko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uvek kad vidim ovog Šmajhela setim se Nedeljka Kovinjala koji je njegovog oca zvao ŠmajŠEL, sa akcentom na ŠEL... Celu utakmicu nije odustao.
MeanM@ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Eleniko said: Uvek kad vidim ovog Šmajhela setim se Nedeljka Kovinjala koji je njegovog oca zvao ŠmajŠEL, sa akcentom na ŠEL... Celu utakmicu nije odustao. Kako je isla ona najavna spica Sportskog ritma srca ‘…da saznate ko su Eving, Šmehel…’? Ne nalazim po bespucima interneta. Sta odbrani Smekel Vlahovicu, ocamujbm.. 1
Recommended Posts