Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Zaplivao Petrovic, ali posle toga dobra odbrana...

Vlahovic i Mitar bas dobri zajedno

• Replies 43.2k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Karadjordje :ziga:

ludilo tekma za sad

Karadjordje brani ko zmaj

Petrovic je u dve utakmice odbranio vise nego Kralj, Stojkovic i svi ostali u reprezentativnoj karijeri. Ne pamtim ovakvu rolu jednog golmana u dva uzastopna meca

Petrović :hail:

Baš su nas sad stisli

kakava odbrana

Pojescu sva govna koja sam izasrao ako Zivkovic nastavi ovako, kao Kafua da gledam

On 18. 11. 2024. at 20:04, johan nagel said:

Променила су се правила од тада, да не кажем препоруке. Данас судије углавном толеришу овакве ситуације, мада је и даље до судијске процене.

Vidićevo i Kuzmanovićevo igranje rukom gde je ruka visoko iznad glave je penalčina i u današnjoj eri. Ovo Dančevo je bilo dosta niže, ruka je bila iza leđa, malo prirodniji položaj. Nije baš za poređenje.

Kako razbija Vlahovic

Kao Ziga nekad

Edited by beeva

Офанзивно и по питању приступа убедљиво најбољих 30ак минута од оних текми пред Светско првенство кад смо опеглали Норвешку и Шведску у Лиги нација.

Nevjerovatno da je Samardzic dodao Zivkovicu umjesto Mitru... Pregled igre los.

Odlicna Srbija. Bravo Piksi!

On 18. 11. 2024. at 20:20, Mindaugas Žukauskas said:

Vidićevo i Kuzmanovićevo igranje rukom gde je ruka visoko iznad glave je penalčina i u današnjoj eri. Ovo Dančevo je bilo dosta niže, ruka je bila iza leđa, malo prirodniji položaj. Nije baš za poređenje.

Не сећам се баш детаља и положаја руку тада али да данас се практично све што није рука изнад главе негде сматра природним положајем. Наравно има изузетака и разних ‘судијских процена’ али то је неки принцип.

Edited by johan nagel

Ja se ne sećam utakmice na kojoj je Vlahović ovako igrao za reprezentaciju....

On 18. 11. 2024. at 20:23, MiddleClass said:

Odlicna Srbija. Bravo Piksi!

Na ovo je mislio kad pet dana ponavlja - bez kocnica

Ne znam koliko dugo mozemo ovako