November 18, 2024Nov 18 1 hour ago, harper lee said: Imamo sanse ako dobijemo dve utakmice od sest odigranih, sto nije ni nevidjeno ni retko u grupi gde postoji jedna dominantna reprezentacija koja cisti sve redom. Slazem se; ali i da prodjemo u cetvrtfinale, sta se menja? Tim ostaje isti: 4-5 dobrih igraca i ostatak prosek u najboljem slucaju. Mi fudbalski ne napredujemo; tapkamo u mestu u najboljem slucaju. Edited November 18, 2024Nov 18 by Dimitrije
November 18, 2024Nov 18 1 hour ago, Dimitrije said: Mi fudbalski ne napredujemo Osim sto smo vezali svetsko i evropsko posle 25 godina edit: dal je moguce da je Maksimovic (stariji) zacementiran u prvih 11? Sta je taj covek pokazao od onog gola Brazilcima u finalu za mlade, ja ne znam, aj kao da ga imas da kvari igru, al imas vec i Gudelja pored njega... Edited November 18, 2024Nov 18 by JohnnyD
November 18, 2024Nov 18 pa i nije bio nešto zacementiran do sada, ali od kako je počeo više da igra imamo neki protagonizam na sredini
November 18, 2024Nov 18 Just now, J-♣ said: Što mrzim ovo zviždanje kad je himna. Koji je sad razlog? Nisu pravoslavni? Ne vole leskovački ajvar?
November 18, 2024Nov 18 Solidan pocetak. Sudije standardno na nivou. Valjda ovi Nemci jedino protiv nas grese ovoliko.
November 18, 2024Nov 18 Ono Vidicevo i Kuzmanovicevo igranje rukom je identicno ovome sto je Danac uradio
November 18, 2024Nov 18 Zivkovic jbt. Desna mu sluzi da ne padne. Uzasan centarsut i posle los sut jacom nogom...
November 18, 2024Nov 18 5 minutes ago, JohnnyD said: Ono Vidicevo i Kuzmanovicevo igranje rukom je identicno ovome sto je Danac uradio Променила су се правила од тада, да не кажем препоруке. Данас судије углавном толеришу овакве ситуације, мада је и даље до судијске процене.