Dimitrije Posted November 18 Posted November 18 (edited) 1 hour ago, harper lee said: Imamo sanse ako dobijemo dve utakmice od sest odigranih, sto nije ni nevidjeno ni retko u grupi gde postoji jedna dominantna reprezentacija koja cisti sve redom. Slazem se; ali i da prodjemo u cetvrtfinale, sta se menja? Tim ostaje isti: 4-5 dobrih igraca i ostatak prosek u najboljem slucaju. Mi fudbalski ne napredujemo; tapkamo u mestu u najboljem slucaju. Edited November 18 by Dimitrije 1
JohnnyD Posted November 18 Posted November 18 (edited) 1 hour ago, Dimitrije said: Mi fudbalski ne napredujemo Osim sto smo vezali svetsko i evropsko posle 25 godina edit: dal je moguce da je Maksimovic (stariji) zacementiran u prvih 11? Sta je taj covek pokazao od onog gola Brazilcima u finalu za mlade, ja ne znam, aj kao da ga imas da kvari igru, al imas vec i Gudelja pored njega... Edited November 18 by JohnnyD 1
levi Posted November 18 Posted November 18 pa i nije bio nešto zacementiran do sada, ali od kako je počeo više da igra imamo neki protagonizam na sredini 2
Zico Posted November 18 Posted November 18 Sastav je gotovo identican, jedina izmena je Pavlovic umesto Babica. Spoiler
banksport Posted November 18 Posted November 18 Just now, J-♣ said: Što mrzim ovo zviždanje kad je himna. Koji je sad razlog? Nisu pravoslavni? Ne vole leskovački ajvar?
J-♣ Posted November 18 Posted November 18 Neznam, zaista mi nisu jasni, da ih ne častim nekim izrazom.
John Coltrane Posted November 18 Posted November 18 Pa vidjali smo penal i za manji kontakt rukom - opet nas kradu švabe 1
Miljenko Posted November 18 Posted November 18 Solidan pocetak. Sudije standardno na nivou. Valjda ovi Nemci jedino protiv nas grese ovoliko.
JohnnyD Posted November 18 Posted November 18 Ono Vidicevo i Kuzmanovicevo igranje rukom je identicno ovome sto je Danac uradio
MiddleClass Posted November 18 Posted November 18 Zivkovic jbt. Desna mu sluzi da ne padne. Uzasan centarsut i posle los sut jacom nogom...
Jimmy Kowalski Posted November 18 Posted November 18 Ionako bi Mitar promasio, tako da nismo puno osteceni..
johan nagel Posted November 18 Posted November 18 5 minutes ago, JohnnyD said: Ono Vidicevo i Kuzmanovicevo igranje rukom je identicno ovome sto je Danac uradio Променила су се правила од тада, да не кажем препоруке. Данас судије углавном толеришу овакве ситуације, мада је и даље до судијске процене.
Recommended Posts