Nikodije Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A nije mi jasno da Švajcarci kao taktički disciplinovana ekipa dopuste gol iz kontre posle prekida i to pri svom vođstvu. Mi smo se naprimali takvih golova ali eto, desi se i ozbiljnim ekipama.
pantelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Nikodije said: A nije mi jasno da Švajcarci kao taktički disciplinovana ekipa dopuste gol iz kontre posle prekida i to pri svom vođstvu. Mi smo se naprimali takvih golova ali eto, desi se i ozbiljnim ekipama. Zato sto su jurili drugi gol, sa pobedom od 1-0 su morali da osvoje vise bodova protiv Spanije u gostima nego mi protiv Danske da bi izbegli poslednje mesto 2
Nikodije Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, pantelia said: Zato sto su jurili drugi gol, sa pobedom od 1-0 su morali da osvoje vise bodova protiv Spanije u gostima nego mi protiv Danske da bi izbegli poslednje mesto Aha, ok, onda ima smisla, nisam ispratio tu kombinatoriku.
Mr.Mxyzptlk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, Nikodije said: A nije mi jasno da Švajcarci kao taktički disciplinovana ekipa dopuste gol iz kontre posle prekida i to pri svom vođstvu. Mi smo se naprimali takvih golova ali eto, desi se i ozbiljnim ekipama. svajcarci su daleko od ozbiljne ekipe. vise su suvi prosek, bez ijednog krstenog igraca. fora je sto prosek danas moze da izgleda top, jer je generalno opao kvalitet repki preko celog sveta. fudbalera takodje.
Nikodije Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ozbiljni u poređenju sa ovom našom divljinom, ne mislim ni ja da su neka top ekipa. Mada su na EP bili baš dobri.
Mr.Mxyzptlk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago igraju dosadan fudbal ali bolju taktiku od nas. i mi smo malo tvrdji sad kad imamo kao neke bekove
Nikodije Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Da, sad smo se zatvorili sa 3 stopera, dva defanzivna vezna i dva beka. Piksi odustao od žoge bonito.
Recommended Posts