Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted

A nije mi jasno da Švajcarci kao taktički disciplinovana ekipa dopuste gol iz kontre posle prekida i to pri svom vođstvu. Mi smo se naprimali takvih golova ali eto, desi se i ozbiljnim ekipama.

Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

A nije mi jasno da Švajcarci kao taktički disciplinovana ekipa dopuste gol iz kontre posle prekida i to pri svom vođstvu. Mi smo se naprimali takvih golova ali eto, desi se i ozbiljnim ekipama.

Zato sto su jurili drugi gol, sa pobedom od 1-0 su morali da osvoje vise bodova protiv Spanije u gostima nego mi protiv Danske da bi izbegli poslednje mesto

• +1 2
Posted
Just now, pantelia said:

Zato sto su jurili drugi gol, sa pobedom od 1-0 su morali da osvoje vise bodova protiv Spanije u gostima nego mi protiv Danske da bi izbegli poslednje mesto

Aha, ok, onda ima smisla, nisam ispratio tu kombinatoriku.

Posted
40 minutes ago, Nikodije said:

svajcarci su daleko od ozbiljne ekipe. vise su suvi prosek, bez ijednog krstenog igraca. fora je sto prosek danas moze da izgleda top, jer je generalno opao kvalitet repki preko celog sveta. fudbalera takodje. 

Posted

Ozbiljni u poređenju sa ovom našom divljinom, ne mislim ni ja da su neka top ekipa. Mada su na EP bili baš dobri. 

Posted

igraju dosadan fudbal ali bolju taktiku od nas.

i mi smo malo tvrdji sad kad imamo kao neke bekove

Posted

Da, sad smo se zatvorili sa 3 stopera, dva defanzivna vezna i dva beka. Piksi odustao od žoge bonito.