Alphons Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 strasno je ovo sto radi pizon, mediokriteti iz borca koji imaju 30 godina debituju u reprezentaciji.isto sam pomislio kad sam video sliku. Pitam se da li naše reprezentativce izlažu na trgu posle utakmice da im zainteresovani kupci pregledaju zube, provere da li imaju ožiljke od biča na leđima i tako to.
MiddleClass Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Sta Ljajic promasi. :lol:Kakva je rupa ovaj Kahriman... Despotovic i Damjanovic su prejadni. Ne bi imali mjesta pored mrtvog Kaludjerovica u Zvezdi.
MiddleClass Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Despotovic je na klupi :)Znam, ali gledao sam ga protiv Koreje.Danas nam je repka ostavila bolji utisak nego u petak. Dobro, i protivnik je za klasu slabiji...
ΟΛΥ Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 normalno nije propusten zicer da nasi gastosi pokazu ko je kralj sabanometrije raca je ok igrac, uvek sam to govorio! :D
MiddleClass Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Veseljko i Ranko - glupan i tupan.Ako ne grune Deki ili Petrovic jednu sa 20m mi ga dati necemo.
ZokiAsov Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 (edited) Kahriman macka!edit: Uso i ovaj nas ridzekt Jovanovic. Edited June 7, 2011 by ZokiAsov
keljans Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 jeli igrao Brana Ilic u ove tri utakmice sto je pozivan koji minut?
Feindouno Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 jeli igrao Brana Ilic u ove tri utakmice sto je pozivan koji minut?Igrao je u prosloj.Sjajan rezultat danas.
MiddleClass Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Vaistinu sjajan. Osvetili smo im se za SP i to na njihov teren.
rugievithus Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Vaistinu sjajan. Osvetili smo im se za SP i to na njihov teren. Puna osveta za izbacivanje sa SP uprkos teškom vremenu, dalekom putu, umoru, džetlegu, visokoj travi... (nastavi po želji)
Кристофер Лумумбо Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=06&dd=07&nav_id=517294
Recommended Posts