June 7, 201114 yr strasno je ovo sto radi pizon, mediokriteti iz borca koji imaju 30 godina debituju u reprezentaciji.isto sam pomislio kad sam video sliku. Pitam se da li naše reprezentativce izlažu na trgu posle utakmice da im zainteresovani kupci pregledaju zube, provere da li imaju ožiljke od biča na leđima i tako to.
June 7, 201114 yr Sta Ljajic promasi. :lol:Kakva je rupa ovaj Kahriman... Despotovic i Damjanovic su prejadni. Ne bi imali mjesta pored mrtvog Kaludjerovica u Zvezdi.
June 7, 201114 yr Despotovic je na klupi :)Znam, ali gledao sam ga protiv Koreje.Danas nam je repka ostavila bolji utisak nego u petak. Dobro, i protivnik je za klasu slabiji...
June 7, 201114 yr normalno nije propusten zicer da nasi gastosi pokazu ko je kralj sabanometrije raca je ok igrac, uvek sam to govorio! :D
June 7, 201114 yr Veseljko i Ranko - glupan i tupan.Ako ne grune Deki ili Petrovic jednu sa 20m mi ga dati necemo.
June 7, 201114 yr Kahriman macka!edit: Uso i ovaj nas ridzekt Jovanovic. Edited June 7, 201114 yr by ZokiAsov
June 7, 201114 yr jeli igrao Brana Ilic u ove tri utakmice sto je pozivan koji minut?Igrao je u prosloj.Sjajan rezultat danas.
June 7, 201114 yr Vaistinu sjajan. Osvetili smo im se za SP i to na njihov teren. Puna osveta za izbacivanje sa SP uprkos teškom vremenu, dalekom putu, umoru, džetlegu, visokoj travi... (nastavi po želji)