Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Dimitrije said:

Svajcarski tim izgleda kvalitativno bolje od naseg i tako je izgledao i na prvoj utakmici u Leskovcu.  U obe utakmice Svajcarci su masili zicere a nasi golmani su branili nemoguce.  Da sam neutralan, izmedju naseg i svajcarskog tima uvek bih izabrao Svajcarce.

koga zabole za to koga bi ti izabrao dragi dimitrije

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted

Nisam gledao Terzića od one crkavice štoje igrao u prve dve sezone Fiorentine, kad je otišao iz Zvezde. Momak mi se svideo kad god je igrao. Pravi moderan fulbek. Gde je sad? Igra li redovno. Imam utisak da je prošlo 10 godina.

Posted
11 minutes ago, Dimitrije said:

Svajcarski tim izgleda kvalitativno bolje od naseg i tako je izgledao i na prvoj utakmici u Leskovcu.  U obe utakmice Svajcarci su masili zicere a nasi golmani su branili nemoguce.  Da sam neutralan, izmedju naseg i svajcarskog tima uvek bih izabrao Svajcarce.

ja ne znam ni jednog igraca iz svajcarske osim dzake. a i on je na zalasku, iako igra dobro. dobro i zomera zbog intera. doduse nisam merodavan jer ne pratim pl, a ni fudbal nesto spec 

• Haha 2
Posted

dimitrije lupetara 

jasno je 

Posted (edited)
16 minutes ago, Eleniko said:

koga zabole za to koga bi ti izabrao dragi dimitrije

Toga koga boli, neka ode kod urologa. Zasto bih ja to morao da znam?

Edited by Dimitrije
Posted

^^ краљ
У Салцбургу је, има учестале проблеме с повредама, иначе има ту квалитета, пре свега офанзивног..

Елем Швајцарци су тим, квалитетом у опадању али тим. Свакако би требало да се запитају како су изашли из овог двомеча само са једним бодом, но њихова ствар. Ми смо с друге стране скуп индивидуалаца предвођен дунстером. Скуп који се обавезно распадне у неком моменту утакмице, као што је био случај и сада, када нас је пука срећа спасила од тога да не буде бар 2:0 за њих и да сада причамо о још једној катастрофи.

Но бод ко кућа, генерално пет бодова освојених до сада у А лиги нација су изнад свих очекивања рекао бих. Лежи нам ова небитна лига рекло би се. У победу против Данске заиста не верујем али то им је прилика да ураде нешто велико и поврате бар мало поверење нацијетм

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

nas ne boli ali tebe boli za rep. srbije

javi se sa nalazom 

Posted

Mi smo na 5 utakmica dali 3 gola, primili 5 i osvojili 5 bodova. To je ukratko rezime fudbala koji nas tim igra.

Posted
46 minutes ago, kralj said:

Nisam gledao Terzića od one crkavice štoje igrao u prve dve sezone Fiorentine, kad je otišao iz Zvezde. Momak mi se svideo kad god je igrao. Pravi moderan fulbek. Gde je sad? Igra li redovno. Imam utisak da je prošlo 10 godina.

Terzic je bezvezan igrac, nije nista bolji od Mladenovica ili kako se vec zove onaj levi bek sto je iz Zvezde otisao negde u Poljsku. U dobrom je klubu za rad sa igracima pa mozda i nesto bude od njega, jos je dosta mlad, ali za sada je suvi prosek.

Posted
2 hours ago, kralj said:

Ovo mu je prva dobra utakmica za reprezentaciju.  Secam se nedavno protiv Madjarske u Budimpesti u kvalifikacijama za EP 2024 bio je bas los.  Mislim da su na osnovu te utakmice Svajcarci danas u njemu videli slabu kariku u nasoj odbrani pa su dobar deo prvog poluvremena napadali nasu levu stranu.  Dok je igrao u Zvezdinom seniorskom timu, ne pamtim ga po bilo cemu vrednom pamcenja.  Medjutim, Terzic je izgleda igrac koji je vredan i hoce da uci i napredak je vidan na danasnjoj utakmici u odnosu na onu iz Budimpeste, iako smo danas igrali protiv jaceg protivnika od Madjarske.  Ko zna, da Mladenovic nije bio povredjen da li bi Terzic uopste danas igrao.