Eleniko Posted November 15 Posted November 15 4 minutes ago, Dimitrije said: Svajcarski tim izgleda kvalitativno bolje od naseg i tako je izgledao i na prvoj utakmici u Leskovcu. U obe utakmice Svajcarci su masili zicere a nasi golmani su branili nemoguce. Da sam neutralan, izmedju naseg i svajcarskog tima uvek bih izabrao Svajcarce. koga zabole za to koga bi ti izabrao dragi dimitrije
kralj Posted November 15 Posted November 15 Nisam gledao Terzića od one crkavice štoje igrao u prve dve sezone Fiorentine, kad je otišao iz Zvezde. Momak mi se svideo kad god je igrao. Pravi moderan fulbek. Gde je sad? Igra li redovno. Imam utisak da je prošlo 10 godina.
Mr.Mxyzptlk Posted November 15 Posted November 15 11 minutes ago, Dimitrije said: Svajcarski tim izgleda kvalitativno bolje od naseg i tako je izgledao i na prvoj utakmici u Leskovcu. U obe utakmice Svajcarci su masili zicere a nasi golmani su branili nemoguce. Da sam neutralan, izmedju naseg i svajcarskog tima uvek bih izabrao Svajcarce. ja ne znam ni jednog igraca iz svajcarske osim dzake. a i on je na zalasku, iako igra dobro. dobro i zomera zbog intera. doduse nisam merodavan jer ne pratim pl, a ni fudbal nesto spec 2
Dimitrije Posted November 15 Posted November 15 (edited) 16 minutes ago, Eleniko said: koga zabole za to koga bi ti izabrao dragi dimitrije Toga koga boli, neka ode kod urologa. Zasto bih ja to morao da znam? Edited November 15 by Dimitrije
johan nagel Posted November 15 Posted November 15 ^^ краљ У Салцбургу је, има учестале проблеме с повредама, иначе има ту квалитета, пре свега офанзивног.. Елем Швајцарци су тим, квалитетом у опадању али тим. Свакако би требало да се запитају како су изашли из овог двомеча само са једним бодом, но њихова ствар. Ми смо с друге стране скуп индивидуалаца предвођен дунстером. Скуп који се обавезно распадне у неком моменту утакмице, као што је био случај и сада, када нас је пука срећа спасила од тога да не буде бар 2:0 за њих и да сада причамо о још једној катастрофи. Но бод ко кућа, генерално пет бодова освојених до сада у А лиги нација су изнад свих очекивања рекао бих. Лежи нам ова небитна лига рекло би се. У победу против Данске заиста не верујем али то им је прилика да ураде нешто велико и поврате бар мало поверење нацијетм 3 1
Eleniko Posted November 15 Posted November 15 nas ne boli ali tebe boli za rep. srbije javi se sa nalazom
Dimitrije Posted November 15 Posted November 15 Mi smo na 5 utakmica dali 3 gola, primili 5 i osvojili 5 bodova. To je ukratko rezime fudbala koji nas tim igra.
harper lee Posted November 15 Posted November 15 46 minutes ago, kralj said: Nisam gledao Terzića od one crkavice štoje igrao u prve dve sezone Fiorentine, kad je otišao iz Zvezde. Momak mi se svideo kad god je igrao. Pravi moderan fulbek. Gde je sad? Igra li redovno. Imam utisak da je prošlo 10 godina. Terzic je bezvezan igrac, nije nista bolji od Mladenovica ili kako se vec zove onaj levi bek sto je iz Zvezde otisao negde u Poljsku. U dobrom je klubu za rad sa igracima pa mozda i nesto bude od njega, jos je dosta mlad, ali za sada je suvi prosek. 1
Dimitrije Posted November 16 Posted November 16 2 hours ago, kralj said: Nisam gledao Terzića od one crkavice štoje igrao u prve dve sezone Fiorentine, kad je otišao iz Zvezde. Momak mi se svideo kad god je igrao. Pravi moderan fulbek. Gde je sad? Igra li redovno. Imam utisak da je prošlo 10 godina. Ovo mu je prva dobra utakmica za reprezentaciju. Secam se nedavno protiv Madjarske u Budimpesti u kvalifikacijama za EP 2024 bio je bas los. Mislim da su na osnovu te utakmice Svajcarci danas u njemu videli slabu kariku u nasoj odbrani pa su dobar deo prvog poluvremena napadali nasu levu stranu. Dok je igrao u Zvezdinom seniorskom timu, ne pamtim ga po bilo cemu vrednom pamcenja. Medjutim, Terzic je izgleda igrac koji je vredan i hoce da uci i napredak je vidan na danasnjoj utakmici u odnosu na onu iz Budimpeste, iako smo danas igrali protiv jaceg protivnika od Madjarske. Ko zna, da Mladenovic nije bio povredjen da li bi Terzic uopste danas igrao. 1 1
JohnnyD Posted November 16 Posted November 16 Jbt kolko nerealno kenjate svi redom, izmedju redova se prozima neka misao da smo mi Spanija, ili u najgorem slucaju Portugal, a ne u svakom smislu pa i u sportskom "propo" drzava kojoj je najveci uspeh i dalje generacije Sekularca i Dzajica, a u novijoj istoriji cetvrtfinale sa Argentinom i precka Mijatovica. Protiv Svajcarske koja je za nas avion negde od 2000. na ovamo po uspesima na evropskim i svetskim, a na kraju krajeva i po rang listi godinama unazad, da ne ulazimo u standard i nemanja zvalavog te Tvorzica u njihovim redovima, i onda im se pokenjamo po faci prvo na livadi u Leskovcu, a onda im se useremo u zivot i na njihovom terenu sa sastavom koji nikad nije igrao zajedno. Naravno da imamo kvalitet, jer Spanija i dva puta Svajcarska ne moze da bude slucajno, ali moramo da shvatimo da imamo tek tolko kvaliteta da se ponekad useremo u zivot nekoj jacoj reprezentaciji, i da odemo na svetska i evropska i da smrdimo tamo ko Ciga na cosku i da budemo srecni sto smo tamo. Nista vise od toga. 8 1
harper lee Posted November 16 Posted November 16 1 hour ago, JohnnyD said: Jbt kolko nerealno kenjate svi redom, izmedju redova se prozima neka misao da smo mi Spanija, ili u najgorem slucaju Portugal, a ne u svakom smislu pa i u sportskom "propo" drzava kojoj je najveci uspeh i dalje generacije Sekularca i Dzajica, a u novijoj istoriji cetvrtfinale sa Argentinom i precka Mijatovica. Protiv Svajcarske koja je za nas avion negde od 2000. na ovamo po uspesima na evropskim i svetskim, a na kraju krajeva i po rang listi godinama unazad, da ne ulazimo u standard i nemanja zvalavog te Tvorzica u njihovim redovima, i onda im se pokenjamo po faci prvo na livadi u Leskovcu, a onda im se useremo u zivot i na njihovom terenu sa sastavom koji nikad nije igrao zajedno. Naravno da imamo kvalitet, jer Spanija i dva puta Svajcarska ne moze da bude slucajno, ali moramo da shvatimo da imamo tek tolko kvaliteta da se ponekad useremo u zivot nekoj jacoj reprezentaciji, i da odemo na svetska i evropska i da smrdimo tamo ko Ciga na cosku i da budemo srecni sto smo tamo. Nista vise od toga. Nemamo dobar izbor igraca na nekim pozicijama i generalno nemamo dubinu, nadam se da ce od ovih mladih iskociti neki box-to-box veznjaci i krilni igraci. Sa Vlahovicem i Samardzicem jos dugo cemo biti OK napred a izgleda da je i Piksi konacno pronasao dobitnu formulu stopera sa Erakovicem, Milenkovicem i Pavlovicem, ali ova cetvorka koju cine ving-bekovi i dva veznjaka ispred odbrane nam je bas kriticna. Sto je najgore, i u Zvezdi i u Partizanu na tim pozicijama uglavnom igraju stranci. Ima tu solidnih igraca kao sto je Ivan Ilic, Zivkovic, Birmancevic, ovaj mali Nedeljkovic ce valjda brzo stasati a ocekujem i od Mimovica dosta, ali to realno nije neki nivo. Inace, Piksi ovakav kakav je ispade nas najbolji selektor sto se rezultata tice. Nismo se proslavili na turnirima za koje smo se kvalifikovali ali znali smo mi cesce da se uopste ne kvalifikujemo, plus nas je odveo u A diviziju ove nove lige. Ovaj sastav sigurno po kvalitetu igraca nije najbolji u ovom sunovratu srpskog fudbala od "Mijatove precke" ali realno postize najbolje rezultate u kontinuitetu. Vezali smo Svetsko i Evropsko, sto nismo ko zna otkad, igramo u najjacoj diviziji evropskog reprezentativnog fudbala, kako god okrenes za nas nivo to uopste nisu losi rezultati. 1
Eleniko Posted November 16 Posted November 16 Ajmo dežurni svirači one stvari (penist) još jedan krug pljuvanja po Piksiju i biranja Švajcarske, mi koji volimo fudbal i srpski fudbal nezavisno od pedera na čelu države, mi ćemo i od jutros da bacamo obilatu drkicu na jedan od najjačih golova ove repke ikada, em ih dajemo malo em retko a ovako posebno ne. 8 sekundi od početka kontre do lopte u mreži, to je brže od kontre u Minhenu, box to box sprint Terzića sa prvo kontrolom ofsajda a zatim brazilskim listom u mrežu uz savršen pas Vlahovića.... Kakva akcija, majku ti jebem. A vi hejteri smarači, crknite 1 1
dekki Posted November 16 Posted November 16 10 hours ago, Dimitrije said: Ja igrace tipa Gudelj, Zdjelar i N. Maksimovic ne volim. Voleo bih da vidim Ivana Ilica u srednjem redu sa Samardzicem da oplemene igru. Uz njih i A. Maksimovica. Zivkovic treba da igra ofanzivno a ne krilnog beka jer i on talentvan igrac. Znam da treba neki zadnji vezni, ali ove koje mi imamo ne volim da gledam. Играли су обојица као стартери против Шпаније и два пута против Данске.
Nikodije Posted November 16 Posted November 16 Ovaj Terza je generalno bezvezan igrač ali ovaj gol je malo remek delo, koliko god da deluje jednostavno. Obično naši drveni igrači u ovakvim kontrama kad izađu pred golmana zažmure i raspale u golmana, publiku, preko stadiona.... terza ne, u punom trku odmerio i plasirao uz samu stativu. 1 1
Recommended Posts