Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

I ovo na kraju je bio vrhunski centarsut Maksimovica samo se nije reagovalo kako treba

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted
4 minutes ago, harper lee said:

Da, Samardzic je OK samo je steta sto nema s kim da igra, manevar nam je nivo domace lige.

neka igra sa vlahovicem

Posted
1 minute ago, Maximili said:

Holandska je to liga.. to je za mladog igrača da se malo razigra i onda u neku od velikih liga Evrope, ne treba od toga praviti famu. 

Znaš li jednog igrača da nabrojis koji igra u Ajaksu, PSVu ili Fejnordu? Ne znaš

I zvezda je po tom kriterijumu veliki klub

onaj azijat iz zvezde!

Posted
Just now, Maximili said:

Holandska je to liga.. to je za mladog igrača da se malo razigra i onda u neku od velikih liga Evrope, ne treba od toga praviti famu. 

Znaš li jednog igrača da nabrojis koji igra u Ajaksu, PSVu ili Fejnordu? Ne znaš

De Jong, Den Hag, Van der Hese, jedan ima sigurno

• Haha 1
Posted
1 minute ago, villiem said:

I ovo na kraju je bio vrhunski centarsut Maksimovica samo se nije reagovalo kako treba

pa, sad... spora lopta

Posted
Just now, Mr.Mxyzptlk said:

pa, sad... spora lopta

Prosla je skroz

Posted

Друго место доноси први шешир у квалама за светско што је велика ствар. На страну што овај тим са овим селектором не делује кадро да се пласира каква год група била. А ни да добије Данску реално.

• Hvala 1
Posted
9 minutes ago, Maximili said:

Tadic je jedno vreme bio igrac za bilo koji klub na svetu, njegova partija protiv Reala u LS je jedna od najdominantnijih partija koju je jedan igrac odigrao u poslednjih 20 godina a zivimo u eri Mesija i Ronalda. Mator je i manje-vise gotov igrac ali u Ajaksu je igrao bogovski fudbal. Uostalom, trazilo ga je nekoliko vrhunskih klubova u to vreme ali on nije hteo da ide iz Ajaksa jer je tamo bio car.

• +1 1
Posted

Mitar je veliki Car, ali stvarno ne sme više izvoditi penale, osim ako vodimo 3-0.

• +1 1
Posted

Ma dobro slažem se, ja u nekad da pojačam svoj stav pa izgovorom nešto što nije i što ni sam ne mislim.. Tadić i jeste jedan od retkih reprezentativaca koji igra LŠ. Sećam se tog meča protiv Reala, odličan je bio..

Ipak mi smeta uzdizanje naših igrača da su bolji nego što zapravo jesu. 

Sećam se koliko su naši novinari bustovali priču da SMS vredi 70m. I cvrc, ne vredi ništa.

Posted (edited)
7 minutes ago, Maximili said:

Ma dobro slažem se, ja u nekad da pojačam svoj stav pa izgovorom nešto što nije i što ni sam ne mislim.. Tadić i jeste jedan od retkih reprezentativaca koji igra LŠ. Sećam se tog meča protiv Reala, odličan je bio..

Ipak mi smeta uzdizanje naših igrača da su bolji nego što zapravo jesu. 

Sećam se koliko su naši novinari bustovali priču da SMS vredi 70m. I cvrc, ne vredi ništa.

Tadic je NAS najbolji i najkreativniji igrac u poslednjih 10 godina.  Koji je NAS igrac u tom periodu bolji od njega? 

Edited by Dimitrije
Posted

Fali par krstenih igrača, ali nije da i druge ekipe imaju neke super talente.. Sem par ovih vrhunskih, ovo je sve u pet deka.. 

• +1 1
Posted

dal je realno da je ostavljen samo jedan post u kome se respektuje terziceva kontra

50m u kojima je uspeo da zadrzi loptu i prostor da šutira

šut čija se superiornost i genijalnost vidi samo na snimku zadnje kamere tj otpozadi

felšerica koja je išla napolje ali se kao navođena raketa zarotirala u gol na kraju

sad nastavite dalje o zvezdi i sličnim ku/r/činama

jadni ste

Posted

Svajcarski tim izgleda kvalitativno bolje od naseg i tako je izgledao i na prvoj utakmici u Leskovcu.  U obe utakmice Svajcarci su masili zicere a nasi golmani su branili nemoguce.  Da sam neutralan, izmedju naseg i svajcarskog tima uvek bih izabrao Svajcarce.

Posted
5 minutes ago, Eleniko said:

dal je realno da je ostavljen samo jedan post u kome se respektuje terziceva kontra

50m u kojima je uspeo da zadrzi loptu i prostor da šutira

šut čija se superiornost i genijalnost vidi samo na snimku zadnje kamere tj otpozadi

felšerica koja je išla napolje ali se kao navođena raketa zarotirala u gol na kraju

sad nastavite dalje o zvezdi i sličnim ku/r/činama

jadni ste

Sjajan gol i prelepo radovanje, vidi se da je decku stalo. Majstorija

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1