October 12, 2024Oct 12 A sada sremsko-kolubarski ciklus i bubnjevi Darkvuda za totalni antiklimaks. Nikad mi necemo imati neku spontanu sportsku euforiju oko fudbalske reprezentacije
October 12, 2024Oct 12 Just now, MeanM@ said: A sada sremsko-kolubarski ciklus i bubnjevi Darkvuda za totalni antiklimaks. Nikad mi necemo imati neku spontanu sportsku euforiju oko fudbalske reprezentacije Imali smo je od 2008 do 2010.
October 12, 2024Oct 12 25 minutes ago, Ted said: u Bgd. bi bila mlaka atmosfera nadam se da imaju i još nešto na repertoaru osim Kosovskog ciklusa mlaka atmosfera u Bg je karneval u odnosu na ovaj parastos nad izgubljenim Kosovom
October 12, 2024Oct 12 utakmica prava prvenstvena.....odnosno smor vratite mi Partizan da gledam, ovo je dosadno
October 12, 2024Oct 12 5 minutes ago, levi said: mlaka atmosfera u Bg je karneval u odnosu na ovaj parastos nad izgubljenim Kosovom ma i u Bgd. je repertoar isti, samo se igra na velikom stadionu, koji onda deluje sablasno prazno, a navijači zvuče kao krik besnog pileta ovde je više domaćinska atmosfera, kao kad se pravi slava u maloj dnevnoj sobi a dođe 30 ljudi Edited October 12, 2024Oct 12 by Ted
October 12, 2024Oct 12 Hajde, nešto smo uspevali da napravimo u poslednjih 15. Nije da je bilo neke šanse, ali moglo bi da nas nagradi.
October 12, 2024Oct 12 Vala, zasluzio je da ga mune. Najkonkretniji Ipak autogol, al svakako Pavlovic ponajbolji Edited October 12, 2024Oct 12 by MeanM@