Ted Posted October 12 Posted October 12 1 minute ago, Diplomac said: Postkosovski ciklus... jel imaš neki setlistu za to 1
MeanM@ Posted October 12 Posted October 12 4 minutes ago, Ted said: u Bgd. bi bila mlaka atmosfera nadam se da imaju i još nešto na repertoaru osim Kosovskog ciklusa Naravno da nemaju.
kud u maglu Simoviću Posted October 12 Posted October 12 komentator - može li srbija brže? srbija od 7 pasova, 5 odigranih ka svom golu
San Epifanio Posted October 12 Posted October 12 Teren je sramotan za stadion koji je nedavno izgrađen. Ako se nešto ozbiljno ne promeni u našoj igri, ne gine nam tri komada u mrezi, a gol možemo jedino slučajno da damo. Skoro nisam gledao nekog domaćina da u početnih 15' ne može pošteno da prenese loptu na polovinu protivnika. 6
Diplomac Posted October 12 Posted October 12 2 minutes ago, Ted said: jel imaš neki setlistu za to Smrt vojvode Prijezde (ako to slobodno rimujem sa Crvene zvijezde, ''oću li popiti ban?)
Ted Posted October 12 Posted October 12 Just now, Diplomac said: Smrt vojvode Prijezde (ako to slobodno rimujem sa Crvene zvijezde, ''oću li popiti ban?) nećeš evo ga Vučić se penje na šipku, vodi navijanje Kosovo je sui generis sui generis sui generis 3
kralj Posted October 12 Posted October 12 1 minute ago, Dimitrije said: Posed lopte 78-22%. Bruka. Svaku nam uzmu već na našoj polovini. Bezkarakteran tim, tehnički je to sasvim solidno, ali bojažljivi smo, amputirane drskosti i bez ikakve želje za nadmetanjem.
MeanM@ Posted October 12 Posted October 12 Widmer koji tvrdi da je startovao na loptu 😂 Drugi zuti bih mu dao za bezocno laganje
Malvo Posted October 12 Posted October 12 Ne igraju ovi Švajcarci sa tri komada, ekipa su koja kontroliše igru i dobija 1-0
kud u maglu Simoviću Posted October 12 Posted October 12 2 minutes ago, MeanM@ said: Widmer koji tvrdi da je startovao na loptu 😂 Drugi zuti bih mu dao za bezocno laganje stekao sam utisak da samo pokazuje gde je bio faul dalje nego što smo zaustavili loptu 1
Malvo Posted October 12 Posted October 12 Grujić se manično otkriva da bi dao jednu jaku loptu unazad, i tako nekoliko puta.
MeanM@ Posted October 12 Posted October 12 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: stekao sam utisak da samo pokazuje gde je bio faul dalje nego što smo zaustavili loptu To posle, da. Al dok je bio na zemlji, ona prva gestikulacija mi tako delovala. A mozda sam i umislio.
Recommended Posts