levi Posted September 8 Posted September 8 (edited) 4 minutes ago, sasha said: Samo što ne možemo da spojimo 3 dodavanja. Danci kreativni ko i mi. evo sad smo spojili 30 Edited September 8 by levi 1
beeva Posted September 8 Posted September 8 Pavlović jedini licem ka golu, ovo ostalo sve nazad levo desno. Mozda njega u napad prebaciti, u defanzivi ih ima dosta
Michael Krueger Posted September 8 Posted September 8 Mnogo nazad vraćamo, fali samopouzdanja. Sem toga, ok...
samo_opusteno Posted September 8 Posted September 8 Birmancevic je tu da slavi uklizavanja... Pa centriraj kad dodjemo tu brate mili...
Kreator Posted September 8 Posted September 8 5 minutes ago, Michael Krueger said: Nisu ni Danci ništa posebno. Može ovo i da se dobije... Naravno. Ali prvo da izjednačimo. Inače komentaror me opasno nervira.
Michael Krueger Posted September 8 Posted September 8 Bezvezan gol, iz naše gluposti... Možda je i ofsajd... 2
Dimitrije Posted September 8 Posted September 8 1 minute ago, Michael Krueger said: Bezvezan gol, iz naše gluposti... Možda je i ofsajd... Njihova vestina i brzina, nema to veze sa nama.
Michael Krueger Posted September 8 Posted September 8 4 minutes ago, Dimitrije said: Njihova vestina i brzina, nema to veze sa nama. Nedeljković izgubio loptu na aut liniji, umesto da je izbaci, on petlja...
Kreator Posted September 8 Posted September 8 Nisam znao da je Dimitrije Danac. A tu kao fol Zvezda, Srbija ... Kad ono bostonski Dimitrijelssen. 2
John Coltrane Posted September 8 Posted September 8 On 5. 9. 2024. at 21:27, John Coltrane said: Krv ti jebem, pa 10ku je zadužio Saša Lukić 26 minutes ago, MiddleClass said: Lukic nosi dres sa brojem 10. Moj Piksi sta si docekao > Čomski 1
Muad_Dib Posted September 8 Posted September 8 Ništa nismo odigrali, nisu ni Danci Bog zna šta tako da rezultat iz ril.
Recommended Posts