Nikodije Posted September 6 Share Posted September 6 (edited) Juče dosta bolja energija nego inače iako fali kvaliteta. Ali kad već nemaš kvalitet onda se bar bori, možda bismo mogli da budemo kao Gruzija, doduše ne sa ovim selektorom. Možda je i bolje što više nema ovih sidraša iz Saudijske Arabije i Vlahovića, deluje da smo homogeniji bez njih. Rajko hobotnica. Edited September 6 by Nikodije Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 6 Share Posted September 6 Brzo se zaboravilo fenomenalno drugo poluvreme protiv Engleza, koji nisu znali sta ih snaslo. To je najboljih nasih 45 minuta jos od onih 60 minuta protiv Nemaca 1998. Link to comment
Хетерија Posted September 6 Share Posted September 6 https://nova.rs/sport/fudbal/piksi-izjava-otvoreno-srbija-spanija/ Spoiler Smatra selektor Srbije da je njegova selekcija konačno izgledala kako on to želi. „Ono što je meni najvažnije je reakcija ovih igrača i njihova mladost koju smo videli, sve ono što se dešavalo u taktičkom smislu. Vraćam se ponovo na disciplinu. Da se vratim na Nemačku, bilo je momenata kad si hteo iz kože da izađeš jer igrači, koje neću da pominjem, jednostavno ne poštuju to što se traži. Normalno da imaš problem, ali ovako kad igraš, kad poštuješ ono što se traži. To je sasvim drugo, može da se izgubi utakmica, nije to garancija. Ekipa mora da bude organizovana maksimalno od prvog do poslednjeg minuta sa ciljem da ostvari rezultat i na kraju će doći nagrada za požrtvovanost. Da se ne vraćam na analizu kad su me kritikovali, da se vratim na Sloveniju, to je interna stvar. Kad vidiš neke stvari, dođe mi da uzmem pištolj i da se ubijem. Nešto što je nedopustivo, a to se dešavalo. Sve te poruke kad kažeš, treba da igraš kako ti kažem, a ne kako misliš. O tome se radi. Kad vidim ove momke kako ginu, vidim želju, strast, trku i kilometre koje smo istrčali – meni je puno srce. Da smo izgubili, to je fudbal, ali to se vraća. Možemo da budemo ponosni, igrači, ja sam nebitan. Oni su bitni, oni treba da budu ponosni, izašli su hrabro i sa tim dobrim rezultatom“, rekao je Piksi. 1 Link to comment
James Marshall Posted September 6 Share Posted September 6 jbt kao da im svima presade Vučićev mozak kad mu poljube papuču, eto i on bi se najradije ubio ili iz kože iskočio koliko je pametan a oko njega svi nesposobni kao da sam mu ja birao ekipu, a ne on sam sebi 6 Link to comment
JohnnyD Posted September 6 Share Posted September 6 2 hours ago, Fanta said: Da su bili precizniji druga bi prica bila. Zamisli da Jovic bar nalici na fudbalera, koja bi onda prica bila? Link to comment
Constantin Posted September 6 Share Posted September 6 Nigde ne vidoh da neko pominje sudjenje. Po meni je bilo objektivno i rekaso bih odlično. Šta mislite vi ? Link to comment
Ros Posted September 6 Share Posted September 6 2 hours ago, sasha said: Teško ćemo mi skoro na SP, evropsko možda nekako i ubodemo. Ali neka bar liče na nešto kad igraju, ps ako odu super, ovo kad i odemo već smo unapred ispali. uvek prolazimo lakse na SP nego na EP. na EP nismo bili od 2000-e. na SP smo bili 2006, 2010, 2018 i 2022 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 6 Share Posted September 6 9 minutes ago, Ros said: na SP smo bili 2006, 2010, 2018 i 2022 a i bolje da nismo kako jadno izgledaju ove dve pobede ‘10 i ‘18 na četiri učešća Link to comment
Jesper23 Posted September 6 Share Posted September 6 Pravda za nas što redovno igramo preko golova, šta je ovo koji kurac. Sad i mi trčimo, to je tako passe mater mu jebem, mi smo evropski Brazilci. Samo nam još treba da Viski pođe da se bavi fudbalskim stvarima, taman ga krenulo kao šefa HR. Link to comment
MiddleClass Posted September 6 Share Posted September 6 1 hour ago, JohnnyD said: Zamisli da Jovic bar nalici na fudbalera, koja bi onda prica bila? Jbg, nisi u pravu. Jovic je bas dobar igrac 1 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted September 6 Share Posted September 6 Dobar za potapanje kupusa.. Link to comment
Filozof manijak Posted September 6 Share Posted September 6 ..ili da se pošprajcuje naherena ograda Link to comment
johan nagel Posted September 6 Share Posted September 6 Биће занимљиво следеће окупљање (које ће врло брзо) да видимо хоће ли се измирити до тада Пиксе и ведете. За Влаховића баш немамо алтернативу и то мора да се испегла по сваку цену, не знам да ли је он уопште нешто надурен или га мрзи једноставно, није му први пут да пропушта окупљање свакако. Што се тиче ових Саудијаца, мислим да Сергеја не треба ни звати више. Јесте да немамо баш луксуз да се одричемо квалитетних играча али очито да то с њим у репрезентацији не функционише, није претерано ишло ни док је играо озбиљну лигу, тешко да ће ићи и сада када се зајебава тамо по Арабији. Митровић с друге стране би нам и даље доста значио али само ако је спреман да прогута его и прихвати да није недодирљив и да је шта више у тренутној хијерархији иза млађег и спремнијег нападача Јувентуса. Костић не знам ни шта да мислим, још један играч попут Сергеја који је у репрезентацији редовно пружао знатно слабије партије него у клубовима, тренутно није у плановима у Јувентусу, помиње се нека Турска - Галатасарај. Генерално нисам присталица тога да шаљемо у пензију свакога ко пређе тридесету и он свакако покрива дефицитарну позицију али не верујем да би ико заплакао за њим ако више не би добијао позив. Ако треба да нагађам мислим да ће се само Влаховић вратити у октобру од набројаних. 2 Link to comment
sasha Posted September 6 Share Posted September 6 Samo Vlahović i treba, ostalima hvala po zaslugama, Mitru svakako najviše. I guraj sa čim imaš, nije neki kvalitet ali neka bar trče i nek se krljaju. Naravno Piksi nikako nije trebao ostati. 1 Link to comment
Recommended Posts